nakolko minisukna je vyzivavejsie oblecenie nez nohavice, moj muzsky mozok to zaregistruje a moje oci sa automaticky venuju tej "minisukni" ale ak v cizmach smatle lebo v nich nevie chodit, moj zaujem velice rychlo klesne na nulu.
Nestotožňujem sa ani z jednou možnosťou Ak to nieje v takej zime ako je teraz Vy si predstavujete nejaký extrém ale podľa mňa ak je to rozumne vyzerá to viac elegantne a príťažlivo ako vulgárne ak viete čo tým myslím
@dconan nie lebo v nápise som bola vylúčená ale ďakujem že si mi dal možnosť sa vyjadriť. takže najviac sa mi páči krátka sukňa a čižmy na vysokom podpätku a medzi tým holé nohy. to je fakt že strašne sexy najmä s tými zimomriavkami na nohách..normálne vrrr.
ked ma niekto minisuknu a topanky na opatku, nemusi automaticky vyzerat ako k*rva. ak ta sukna nema zrovna 15cm a topanky nie su zrovna spicate cervene, moze taka zena vyzerat elegantne a pekne
ako keby uz len na tom zalezalo.. ide skor o charizmu alebo ako to nazvat.. jednej babe to moze pristat(i ked pochybujem) a druhej zasa nie.. hlavne je nech sa ta baba v tom dobre citi a neviem teda ci v hentakej nestastnej kombinacii sa da dobre citit.. ja osobne by som vysoke opatky zrusil
Už len tá kombinácia =D ved čižmy sa nosia v zime, tak prečo si dat v zime minisuknu? Ked som bola na základnej, mala som to kúsok do školy tak som nosila v zime sukne všeliaké...ale odkedy som staršia, cestujem do školy,čakám na stanici, a nedala by som si tu sukňu v zime ani zanič...
Pokiaľ v tom vie kočka chodiť a nevyzerá lacno..Tak je to perfektné! Neviem prečo sa vačšina osob muzskeho pohlavia vyjadrila, ze to je doména kuriev..Pokiaľ to k sebe doladí moze to vyzerat perfektne..a samozrejem zalezi na tom aka osoba to ma a ako sa v tom vie prezentovat
ešte menšia podotázka...čo je pre vás minisukna? nad kolená? polvica stehien alebo ešte menej? ak má suknu takú že viac odkrýva ako zakrýva tak samozrejme nevkusné.....ale ak je to normálna sukna tak čo máte proti? je to normálne.... napr aj dnes som mala čiernu suknu a čižmi.... a nie som žiadna štetka.... a je to ubohé ked píšete že sa vám to nepáči a pri tom slintáte ostošesť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
ale anketa vyzera ako keby bola smerovana na prostitutky
nakolko minisukna je vyzivavejsie oblecenie nez nohavice, moj muzsky mozok to zaregistruje a moje oci sa automaticky venuju tej "minisukni" ale ak v cizmach smatle lebo v nich nevie chodit, moj zaujem velice rychlo klesne na nulu.
Aky Homar?
Nuz, kopyrajt na to nemam, cize zalovat nemozem nikoho ;o)