0 nových správ.Moj vnutorný pocit ze to tu nemá zmysel sa cim dalej viac prehlbuje,(aj ty Brutus?) Nemáte ten vnútorny pocit niekedy aj vy?.ze to co písete ,je niečo na čo sa zabudne,niečo neprečítane a niečo bezmyselne?.
Typickým príkladom som napríklad ja. Nie som tu deň - a potom zabudnem o čom bola reč - takže neodpoviem ani na jednu tsku - len prečítam a to je vše.
Ale až budú nové tsky to budú veci!!! (A)
@2 ako ta to moze posuvat dalej?..ak sa to snažiš niekedy brat len ako take male cistenie vnutra ci myslienok no mas ten pocit ze to niekedy nestači,a chces aby to niekto zdielal.
@6 to je presne to o čom hovorím,aky by to malo zmysel?bolo by to pre tych 4 roch zufalcou ktory nahodne zabludia na tvoju webku?.zufale? uz neviem ci by mi za to stalo.
@rooar ako? niekto si neprećíta nezareaguje na moj článok, má to dovod, aky? jednoduchy nie je zaujímavý, tá myšlienka že som niečo nespravila fantastycky prípadne, nezaujala som ostatných, snažím sa to vylepšiť, snažím sa do toho viac dostať obuť... chápeš?
@10 sme len ludia,a viem ze aj keby to bolo neviem ake fantasticke tak by to bolo nieco na co sa zabudne,,nech su tie keci o tom ze kazdy sme vynimocny a originalny akekolvek.a co ak je ten clovek len priemerny a jednoduchy?.nejde mi o Super hviezdu birdzu.
roaar, kašli na TS ja som mala také obdobie, že som za polrok dostala dokopy tri správy a o moje blogy veľa ľudí tiež nezakopne, hlavne tie, ktoré považujem za kvalitnejšie, nič moc, dnes ide na dračku len básnička, postavenie a uáá uáá šalené blogy, ktoré občas napíšem aj ja a potom dostanem prekvapivé uznania od vysokých kapacít, vuhahaha, takto aspoň vidím, že svetu imponujú cvoci
@rooar ale komenty obcas dokazu povzbudit cloveka, pripadne ho opravit pomoct mu najst spravnu cestu, teda ho usmernit a nehovorim tu nejakym postoch aby si cim si bol na birdzi
@14 zipporah! samozrejme viem ,prehanam.a nejde mi len o blogy,taky vnutorny pocit,ze bol by som rad keby mi to nieco davalo,ale netusim ako to mozem docielit.pišem toho dost,ale nedavam to tu ,pretoze nemam pocit ze to niekomu na niečo bude.a nieto niekedy ani len mne.
@15 nemyslim birdz popularitu,či len blogovanie, chcem aby som v tom videl zmysel,birdz plny mladych ludi! tak to si unudene počkám dokym pridem k veku 30 a nečakane vas opustim z dovodu ,co ja viem pracovnych zalezitosti alebo mozno sa ani nedozijem.a vy si ani sepomeniete.ani na slovičko.ani na nick. -viem prehanam,to je to čaro pisania,neberte to ako depresivny červeno ružovy odkaz.som realista,a optimizmus je len dosledok nedostatku informácii.
@roar možno si na teba nespomenú, ale napíšeš hocijaký článook podľa teba úplne sprostý a ďalší človek si može z toho niečo zobrať, može sa kúúúsoćek zmeniť... nestačí to ako útecha?
@17 ak si na mna nikto nespomenie, i tak dobre aj tak mam dojem, ze som do vsetkych tychto for, blogov a ja neviem coho vsetkeho zverejnila obrovsku cast svojho sukromia, svojich pocitov...a to ma trapi ovela viac a napriek tomu to stale robim hmm
no ja sa tiez nemozem na tsky stazovat.. teda aspon nie vzmysle, ze by nebolo.. skor ich je obcas prilis..
ale zas na druhej strane.. hodina dve v noci vacsinou znacia ze sa odpisat da.. @moniqas suhlasim @eraser ze som nieco podobne cakal od tohto nicku @zipporah mno, ze cvoci.. sice nie vsetci ale inak mas pravdu.. letia blogy o nicom a nesmrtelnosti chrusta.. a hlavne obcas zalezi, kolko mas znamych, co su tu casto a si kliknu na tvoj blog, lebo ich zaujima co napises /hoci i blbost, aby sa zasmiali/ @finwaell ta pamat je niekedy zbytoccna.. ale obcas sa na nu vyhovorit da a na druhej strane.. ak niekomu napisem a on mi odpise o dva tyzdne.. vacsinou len nejaku odpoved nic nehovoriacu.. tak si fakt nepamatam o com
eraser, tú vetu zapamätám, bo učím anglinu sa aspoň ici pici
roaaaar... si ako ja, kašli na to, vážne, vieš koľko píšem ja? píš pre seba, nie pre druhých! vžívaj sa do svojho sveta, vieme, že keď sa dá zaujať, tak sa dá, ale my nechceme takým spôsobom zaujať public world... vyser sa na to a píš veľa a píš pre seba... je inak pravda, vo fóre sa málokedy dačo dozvieš nové... a je jasne, že potrebuješ spätnú väzbu, kto nepotrebuje, je cvok neva, skús ešte zotrvať tu, možno sa to časom zmení, a tá spätná väzba nastúpi, myslím, že to treba ešte ponechať času chvíľu... booože, práve pozerám, že si z košíc, však príď na stretko!!!! zoznámiš sa so skvelými ľuďmi!!!! mal by si využiť to a zmysel bude hneď na svete
@25 Zipporah! ja sa do svojho sveta vžívam niekedy až príliš ale nie písanim ,ale najme hlavou,snažim sa to zapisovat dokonca kreslim(no mam to v naplni "prace" aby som sa neako od toho uvolnil,ale neviem či prave toto je ten sposob.netuším.ostanem tu, ziadny nevyužity celoživotny accont mi neprekaža.a asi sa pokusim zvýšit moju aktivitu,ale poznáte to,ked vam je zle s toho virtualneho sveta a káva je už došla.
ja odpisem na jednu ts a na druhu a uz som zabudol o com je rec v prvej :d neviem preco ale robi sa mi to len na birdzii.... a zacinam mat pravidelne 0 ts..ale to bude tym ako mi bolo pevedane ze som pokecove dieta.. ktore tu dlho nevydrzi...tak ma maju vsetci pass....tak mozno po roku si ma niekto aj vsimne..napise mi, da mi kom a precita blog..mozno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale až budú nové tsky to budú veci!!! (A)
ale zas na druhej strane.. hodina dve v noci vacsinou znacia ze sa odpisat da..
@moniqas suhlasim
@eraser ze som nieco podobne cakal od tohto nicku
@zipporah mno, ze cvoci.. sice nie vsetci ale inak mas pravdu.. letia blogy o nicom a nesmrtelnosti chrusta.. a hlavne obcas zalezi, kolko mas znamych, co su tu casto a si kliknu na tvoj blog, lebo ich zaujima co napises /hoci i blbost, aby sa zasmiali/
@finwaell ta pamat je niekedy zbytoccna.. ale obcas sa na nu vyhovorit da a na druhej strane.. ak niekomu napisem a on mi odpise o dva tyzdne.. vacsinou len nejaku odpoved nic nehovoriacu.. tak si fakt nepamatam o com
roaaaar... si ako ja, kašli na to, vážne, vieš koľko píšem ja? píš pre seba, nie pre druhých! vžívaj sa do svojho sveta, vieme, že keď sa dá zaujať, tak sa dá, ale my nechceme takým spôsobom zaujať public world... vyser sa na to a píš veľa a píš pre seba... je inak pravda, vo fóre sa málokedy dačo dozvieš nové... a je jasne, že potrebuješ spätnú väzbu, kto nepotrebuje, je cvok neva, skús ešte zotrvať tu, možno sa to časom zmení, a tá spätná väzba nastúpi, myslím, že to treba ešte ponechať času chvíľu... booože, práve pozerám, že si z košíc, však príď na stretko!!!! zoznámiš sa so skvelými ľuďmi!!!! mal by si využiť to a zmysel bude hneď na svete