ako prvého akože tu bol teda pardóón bola @zizisko ... ale prvého s kým som bol vonku okrem teda tých čo som poznal už pred tým osobne je @vampiresister666
ak sa nemýlim, tak ako 1. som tu "spoznala" @cabicabi - ho. ak sa teda bavíme o prvom človeku, s kým som tu intenzívnejšie komunikovala a nie je to podmienené stretnutím.
ked som tu zacal chodit tak mi tu bolo omnoho viac ludi ako teraz...kazdopadne tuto stranku vnimam okrajovo, nikdy som ani nemal zaujem nadviazat tu nejake hlbsie vztahy..prvy clovek s ktorym som tu mal nieco podobne kamaratskemu vztahu nol celkom paradoxne asi nikeboy
hm, ťažko povedať, vlastne vďaka @grietusha som sa o birdzi dozvedel a sa na ňom registroval, ale nejak dlho sme si nepísali, a potom druhá osoba ktorú som tu spoznal mixelle, a to bolo neskôr viac než kamarátstvo takže to tu bolo asi prvé kamarátstvo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
110 komentov
@heatrow no este ze tak inak by som plakal v duchnách
@piotra , @uggla ? nepamätám už.
ja neviem teraz koho...ale @angel... ma sem dotiahla
a prvého som tu spoznala @onetouch alebo @tobje , ale netuším, ktorého skôr, hoci ot som poznala predtým "z videnia zo školy
a k téme: to už neviem...
doboha nechce sa mi to vymazavat sak to bolo o kamosoch tak nikoho este
prvý krát som sa stretla s inversi, no boli sme len raz umývať okná
a druhá osoba je @istsinka s ktorou sa stretávame raz za čas nadalej
1. bola @sandy114 a to na pohovore o prácu
2. bol @antifunebracka ... ktorého som zavolala na chatu tu na východ
Ale z tích čo tu ešte chodia to bola-@mayo a @grietusha
@krutafunebracka
a u mňa niekto koho som nepoznala skôr? Pfú, kiež by som si tie nicky pamätala ale viem, že to bolo na nejakom zo stretiek v 2009
@istsinka ach, mile spomienky
a inak ja neviem, to bolo dávno...
A ja si už nicky nepamätám, ale nechodia sem
@lesush no máš šťastie
@hereiam to by bolo síce pekné, ale v LPV je málo ľudí, čiže to by muselo byť 2 v 1 a ešte že ja niesom dobry organizátor