Mam 11 rokov chodim s jednou babou a jej kamoska mi povedala ze ju mam pobozkat ale ja neviem mne sa zda ze je to trosku skoro na moj vek.Alebo som zaspal dobu?
tak ked bude chciet tak pusinku na pery ale len taku malu jej dat mozes ale je to este dievcatko .... aj ked moj brat ma 10 a jeho baba 9 a us aj francuzak bola le tak to su sialene deti ....
no veď máte čas aj na pusy na pery ..bože =/ ja som sa v 11 hrala s bábikami !alebo to bola iná doba ?uff ..neviem ,ale v každom prípade ešte máte čas na bozkávanie .pobozkaj ju na líce ,a za ručičky pekne ,to stačí ....v takých 13-14 rokoch ju môžeš pobozkať to už bude v pohode ..a ak by sa to veľmi nedalo zniesť,taK jej jemnú pusu vtisniu na pery ,ale len fakt jemnú !
@14 Vieš čo je fórum? Je to diskusia na téma, a zahŕňa sa tam aj časť kde sa radí menej skúseným. Nemyslím si, že by sa tu takéto témy zakladať nemali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov