Sprosta komercia by bola, keby od Vas BIRDZ tahal prachy a zarabal na Vas.
Toto je teaser(Vec typu "Bu-bu-bu ludia, teste sa, nieco ide...")...
SPROSTA KOMERCIA je napriklad AZET, ktory taha z ludi peniaze za funkcie, ktore by mali byt samozrejmost... No azet je monopol a on si to moze dovolit. No...
...no BIRDZ NIKDY OD VAS PENIAZE TAHAT NEBUDE!
Ospravedlnujem sa uzivatelom(az na Nikusku7, samozrejme) za prave mnou prejavene rozhorcenie, fakt ma to na*****. Totiz viem co taky Birdz stoji
Kriste, niektore 15ky su stale mudrejsie a mudrejsie
Nikuska7, nahodou to vobec nie je sprosta komercia, nahodou to je uplne inteligentna a rozumna komercia. Sialenstva su starostlivo vyberane a dopredu promovane, nech je kazde sialenstvo prekvapenim, aby zivot bol menej nudny a napinavejsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
vysvetlime si to, aby aj ostatni vedeli .
Sprosta komercia by bola, keby od Vas BIRDZ tahal prachy a zarabal na Vas.
Toto je teaser(Vec typu "Bu-bu-bu ludia, teste sa, nieco ide...")...
SPROSTA KOMERCIA je napriklad AZET, ktory taha z ludi peniaze za funkcie, ktore by mali byt samozrejmost... No azet je monopol a on si to moze dovolit. No...
...no BIRDZ NIKDY OD VAS PENIAZE TAHAT NEBUDE!
Ospravedlnujem sa uzivatelom(az na Nikusku7, samozrejme) za prave mnou prejavene rozhorcenie, fakt ma to na*****. Totiz viem co taky Birdz stoji
Kriste, niektore 15ky su stale mudrejsie a mudrejsie
Kedy to uz budeeeeeeeeee???
Akoze wau mas to tam napisane pridat fotku a nevidis to hmmm...?tomyhot ma prvdu uz sa tesim na tvoje fora
noo a jak to teda s tym sialenstvom??? kedy uz budeee?????????