kúpila som fľašu tequily a poďakovala za gratuláciu od predavačky, od bratranca som dostala ďalšiu fľašu tequily, tričko s textom Hurá, už mám osemnásť, vykríkla si od radosti... od Slížov, cigarety (nefajčím) a podobne, asi hodinu a pol sme išli peši s citrónmi a soľou v ruksaku na jednu akciu, kde mali kamaráti súkromný koncert pre skupinu postarších rockerov a hippiesákov v podozrivo povznesenej nálade, potom sme sa presunuli do ich skúšobne na druhom konci mesta a do rána sme im rozľaďovali nástroje, dookola sme hrali Smoke on the water a Come as you are, okolo jednej sme podnikli výpravu do najbližšej nonstopky - kúpiť si dve rumové guličky, zmokli sme vďaka ostrekovaču a o piatej ráno nás moja teta vyzdvihla autom a ocitli sme sa na rakúskom blšom trhu (krásny východ slnka a v pozadí vrtule) a keď sme sa poobede vrátili domov, do večera sme drtili Crasha
akože okrem nás štyroch tam bola ešte kopa ľudí, iní kamaráti, frajer a tak všetko bolo super mali sme dve torty a tak a mali sme kameru ktorú sme dali do rohu miestnosti ench máme pamietku, paradoxne väčšinu času čo to snímala sme boli vonku čiže len bolo vidieť kto si kedy a koľkokrát prišiel naliať, ale bola to sranda
s mojou tajnou láskou, liter vodky, cintorín (tam sme chodili von) ..a potom v krčme vedľa baraku..
a mal som aj po skúškach takže sa oslávilo ako sa malo.
nikdy som neoslavoval narodky vo "veľkom štýle"... ani jedny .. vždy sme sa len doma opili kto vtedy bol doma a tým to padlo... a tak isto to bude aj za pár dní
tak ti poviem, ja som už od štrnástich oslavoval všetky narodeniny vonku kdesi s kamarátmi, nikoho netrápilo kde som, čo robím..a ako správny sprostý teenager som sa spil .. a tak to bolo všetky narodeniny až na posledné
na rozdiel od @sturmer -a som mal potrebu v ten deň a tak som sa na to teda vysral, myslím, že to u mňa bol ten najneoslávenejší deň. Tým bol výnimočný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
nepamätám si ani jednu oslavu svojich narodenín, kde bola, čo bola,ako bola...
a potom o týždeň na to s rodinou na záhrade
inak vsetko naj ! uz cely Birzd bude vediet kedy mas narodky
to bola prvá fáza
tá druhá? tá je čisto pre interné účely
a mal som aj po skúškach takže sa oslávilo ako sa malo.
oprava, asi sedem
» www.birdz.sk/webka/drazoal/f...