no sak na vsetko v 19 vacsinou akurat skoncis strednu skolu a zacina sa ti novy zivot a uz nikto nemoze povedat ze baba v 19 je decko, ktore nevie co chce...
22 je vek na odstrel? ste ma potesili ale je to skvely vek , chcela by som mat zas devatnast este ze len ja viem preco okej nieco mimo silnejsich zvieracov a mensich mimickych vrasok ma laka ach
@15 to uz nie to som bola este podcenovana a trpela zmenami nalad podnietenymi hormonalnou revoluciou ale tak leto z prveho rocnika na strednej by som brala no
@17 a preco? no ale taky vek je dnes dobry kolki mladi robia uz take veci co am v ich veku ani nenapadli bola by haluz si sadnut opat do stredoskolskych lavic
@18 lebo ja chcem SVOJU mladost a ja take veci robit nebudem A nie, stredna skola mi ako taka nechyba ... zlaty gympel .. este zlatsi lebo som uz absolventka
amagad... zabi sa lebo uz nic ta v zivote necaka.. skoncila si ozaj fakt!!! to je uz koniec. nic lepsie nepride, nic viac sa nestane, uz to nikdy nebude take ako predtym uz to pojde len k horsiemu. zuby zacnu vypadavat, pamat sa horsit, nebdues taka ohybna, vrasky.. no je to v pici moja co ti poviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Skončila som školu, užívam si jedinečné prázdniny, onedlho idem na VŠ, stretnem nových ľudí, začne sa nová etapa môjho života
Teším sa z tohto veku
to budete pekne
althi..--ja uz horekujem teraz.ziadna robota,ziadna dovolenka/lebo som pako....a este k tomu aj....no sak to zenske prekliatie