"ako keď fúka bublifuk" počkaaaaaj. To trochu nechápem. Ona ti do penisu fúkala namiesto toho, aby si ho strčila do úst či čo? Neviem si to predstaviť..
ale tak proste predstav si ako ked fukaš do bublifuku, pery len lahko stiahneš a fukaš tak ona iba lahko perami , aby mi nahodou neubližila,ako keby osm ho mal z cukru alebo čo akože aj to mi robilo dobre ale lepšie je ked žena zapojí jazyk a trochu pritlačí
no ja som dobry oral nezazil. ani priemerny. a ani ho uz radsej od bab nijak nevyzadujem. a nepovedal by som, ak by to robila zle, bo doteraz, ked som sa snazil nieco povedat, tak ma akurat spicovali, ze mam byt rad. ale to je tema na cely blog. cize v skratke: cele zle
1.) - ja vlastne ani nepoznám dievča ktoréj to nejde...
2.) - pravda že by som ju pochválil (a preto že sa mi veľmi páčilo ako mi to urobila tak ju následne obdarujem tým že ju zvalím na postel a prevezmem kontrolu... nechcem predsa aby sa trápila, veď časom sa to naučí, no nie...?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
2. snaha sa ceni
2. take aby to bolo nic moc to nemoze byt aj keby bola mniska a vzivote predtym nevidela penis.
@2 @3
stale stale?
teda myslim pokial to neboli.
"ako keď fúka bublifuk" počkaaaaaj. To trochu nechápem. Ona ti do penisu fúkala namiesto toho, aby si ho strčila do úst či čo? Neviem si to predstaviť..
2. @1
pytam sa preto, lebo u zien to nie je furt super uzasne aj ked je to hocijake.
ale tak proste predstav si ako ked fukaš do bublifuku, pery len lahko stiahneš a fukaš tak ona iba lahko perami , aby mi nahodou neubližila,ako keby osm ho mal z cukru alebo čo akože aj to mi robilo dobre ale lepšie je ked žena zapojí jazyk a trochu pritlačí
jááj, jasné, už to chápem Len mi to proste nedalo.
a hlavne - nezáleží na technike
1.) - ja vlastne ani nepoznám dievča ktoréj to nejde...
2.) - pravda že by som ju pochválil (a preto že sa mi veľmi páčilo ako mi to urobila tak ju následne obdarujem tým že ju zvalím na postel a prevezmem kontrolu... nechcem predsa aby sa trápila, veď časom sa to naučí, no nie...?
povedal som jej, nech toho nechá, že to nikam nevedie...
ale na druhej strane som sa hneď do nej razil s tým, že má božkú mušličku a tak podobne... aby tá bloncka prefarbená na zrzku nebola na nervy...