začína proces tranzície, ale ešte na ňom nevidno žiadne známky zmeny, ale cíti sa ako opačné pohlavie a je homosexuál? Napríklad žena sa cíti vnútorne ako muž, začína tranzíciu, ale zatial vyzerá rovnako ako doteraz a je gej. Ty si heterák, priťahuje ta
Alebo si žena, silná cis heteráčka a stretneš muža, ktorý ta fyzicky extrémne priťahuje. Potom ti povie, že práve začal tranzíciu na ženu, pretože sa cíti ako žena, zatiaľ na ňom nič nevidíš, a zároveň je lesba. A ty sa jej, alebo zatial tomu biologickému mužovi páčiš, lebo je lesba.
@teal@3 Takéto veci sa budú riešiť čoraz častejšie No ale, tak ako si to napísal ty je to vraj nekorektné - lebo zo seba nejde spraviť muža, ale celú dobu to bol muž, ktorý bol uväznený v ženskom tele a zároveň je to homosexuál, teda páčia sa mu muži, ale zatiaľ má všetky pohlavné znaky ženské
@teal@3@ladydoga@7
Neviem si predstavit, ze by bol moj typ, muz, ktory je zena a ktory je lesba
Ako v uplne nejakej teoretickej rovine a v inom vesmire aj ano.
Ale prakticky nie, lebo nie som lesba, cize by to nemalo buducnost.
@luc.ka@14 Mne sa toto snívalo. Zobudil som sa na to, že som si to vo sne začal prepočítavať, či to je legit namiesto toho, aby som sa ňou vyspal. A potom som si to "prepočítal" ešte po prebudení o 3 ráno. Vyšlo mi, že je to ok. Ale ktovie, čo by na to povedal Freud.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Čítam to štvrtýkrát, a stále si nie som istý, či tomu rozumiem.
Teoreticky áno. Prakticky, vzhľadom na moju životnú situáciu, nie.
Neviem si predstavit, ze by bol moj typ, muz, ktory je zena a ktory je lesba
Ako v uplne nejakej teoretickej rovine a v inom vesmire aj ano.
Ale prakticky nie, lebo nie som lesba, cize by to nemalo buducnost.