@ketrang@7 overené fakty a pravda. Tak že je chlpatý je pravda, možno aj chrbát má už chlpatý ako 2 týždňová desiata v taške. On že mám mikropenis ma s tým neprávom obvinil.
@samsebou30@5 ved medzi birdzakmi davnejsie kolovala fotka tvojhu udu, co nam poslala plavamzivotom a fakt bol velmi tenky, maly a mimochodom tiez chlpaty (aj ked to mne vycitas)
@samsebou30@11 ale ano, ved tu svojho casu kolovala aj tvoja naha fotka. ty si bol tusim vtedy na modrom koniku, tak nevies. ale myslim, ze aj @lostinthedark@nastavenia@kobra@dalsipriekala a @teal ju videli. ved preto ta aj mytickaentita odmietla, lebo ho mas fakt strasne malicky. mozno preto, ze aj sam si taky trpaslik, ze to su proste geny, chapes. ale sa divim, ze to niekto este neposlal tvojej mamke. to je este horsie, ako ta babka ktoru si prizabil alebo ako si spadol s tym obedarom a polka mesta ta vysmiala
@tequila@14 tu určite nie ani na MK, však nikto to netvrdí. Opýtaj sa báb či to videli, že nie nevideli bude ich odpoveď. Hentie nicky to sú všetky od tých spikancov, takže sú to bludy, že mikropenis, že Znojmia uhorky sú väčšie a somariny ako ma uraziť. Mikro teda nie je, mikro to by inak vyzeral. Ja mám dobrú veľkosť.
Trpaslík nie som, najnižší nie som a tvoje posudky o génoch sú chujoviny. Môže mať aj 2 metre človek a bude mať 10 centrimetrového, naopak môže mať 180 a taký môže mať aj 17, 19 centimetrového. Daktorí aj viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a Modrý kôň je síce kadečím, ale či nejakou ultimátnou reprezentáciou feminizmu na SJ internete, to asi nie.