@3 to boli ešte sladké zápočty z derivátov naučíš sa postup a proste nie je tam iná možnosť… ešte budeš v dobrom spomínať, keď prídu integrály
integrály sú smrť, hlavne také komplikovane.. keď skúsiš 1 spôsob, zistíš že nikam to nevedie a ísť od znova iným spôsobom…
neviem ci dat ano alebo nie, uz som vela zabudol.. polynomicke, logaritmicke, exponencialne, mocninove funkcie by som este zvladol, ale trigonometricke a zlozene uz asi nie takze asi sa neda povedat ze by som to vedel..
len také ľahšie, asi len to, čo sme mali na gympli a zopár takých vecí ako e na xtú , na vysokej sme pri jedom matikárovi mali omnoho ťažšie a ledva sme prešli 5 na riadny termín na E, 5 na opravný a zvyšok prenášali, ja som dala to E hneď, ale aj tak si to už nepamätám a nikdy to nepoužijem
@bebekex@21 hm, teraz som zmatena, lebo viem, ze sa vtedy osnovy urcite menili a uberalo sa z uciva. Nastupila som v 2007, takze ma ta zmena minula.
Hladala som tie osnovy a nasla som statny vzdelavaci program z 2009 a nie je to tam. Asi si mala stastie na skolu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
integrály sú smrť, hlavne také komplikovane.. keď skúsiš 1 spôsob, zistíš že nikam to nevedie a ísť od znova iným spôsobom…
Hladala som tie osnovy a nasla som statny vzdelavaci program z 2009 a nie je to tam. Asi si mala stastie na skolu.