No spomenul som si ako mi na rande jedna baba začala vymýšľať, že potrebuje požičať peniaze údajne na lieky. Dobre, hovorím si požičiam, ale až potom to bolo nápadné ako zvyšovala sumy peňazí na požičanie. Chcela ma ošklbávať a vyžmýkavať o peniaze hajzlica jedna.. Doteraz mi ich nevrátila a aj som sa s ňou pohádal, že čo si to ako predstavuje požičiavať si a nevracať, keď ja osobne ešte za ňou meriam celkom ďalekú cestu a som bol študentom, ktorý nemal veľa peňazí za príležitostnú brigádu.. Od tej doby som skúpi aj nejaké peniaze vôbec dávať, lebo by to zneužili, že pôsobím mäkko a priateľsky, ale obťažuje ma takéto požičiavanie, lebo som požičal vtedy 30€ a nevrátilo sa mi do dneška. Pritom mala možnosť pracovať, ja tiež nejdem do nuly s peniazmi, aby som si musel od baby alebo kohokoľvek požičiavať.
No raz som jednej kamaratke pozicala peniaze na koncert a nikdy mi ich nevratila a ani sa len netvarila, ze by mala zaujem mi to vratit, dokonca sa mi v istej chvili zdalo, ze mala pocit, ze to platila zo svojich ? ale to uz bolo davno.
Inak moc peniaze nepoziciavam z prosteho dovodu. Ja totiz na to zabudnem skor, ako ten clovek, ktory mi ma nieco vratit ? a je to tak aj opacne, zabudam aj na to, ze niekomu dlzim ja ?
Ja s tym nemam problem ak niekto komu verim potrebuje tak poziciam aj vyssi obnos. Blizky kamarat si chcel brat spotrebak na mensiu prerabku ked mal zenu na materskej tak som mu vysvetlil ze to je blbost a pozical mu bez urokov. Moja vtedajsia frajerka to vyse mesiaca rozdychavala ze som niekomu pozical taky obnos bez papiera a na dobre slovo, tri krat sme sa kvoli tomu pohadali Myslim ze za poslednych 5 rokov asi nebol rok aby mi aspon dvaja ludia nedlzili peniaze ale zatial mi vsetci poctivo vratili.
zasadne nepoziciavam. ludia, ktori si poziciavaju, maju az pricasto sklony nevracat. ved ten clovek nevie hospodarit ani so svojimi, tak preco by mal vediet s mojimi? vynimkou su len extremne blizke osoby, ktore fakt dobre poznam. tam nie je ziaden problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Inak moc peniaze nepoziciavam z prosteho dovodu. Ja totiz na to zabudnem skor, ako ten clovek, ktory mi ma nieco vratit ? a je to tak aj opacne, zabudam aj na to, ze niekomu dlzim ja ?