No... Akože flákať netreba Teda pokiaľ nechceš byť úplne sprostá z toho učiva,myslím že sa berú ešte dosť dôležité veci,len netreba stresovať kvôli známkam
ja som sa celý deviaty ročník nič neučila a je pravda že keby som sa učila možno toho viem viac ale nie je to také hrozní, dá sa to zvládnuť a na väčšine stredných rátajú s tým že na základke sa nikto nič neučil
aha ja zase píšem od veci myslela som že sa pýtaš iné no známky tam myslím už potom nikoho netrápia teda ak neprepadáš alebo sa príliš nezhoršíš o nejaké dva stupne
herecka@ nie, nikam sa to neberie, vlastne v 2.polroku v deviatom ročníku som mal vôbec najlepšie známky, ale to už bolo také leháro, že aj učitelia sa s nami lúčili a tak pohodka, krásne to časy
jj,staci ti neprepadnut. a to sa asi ani na zske neda predpokladam A sak aj tak,prvy rocnik v prvaku sa aj tak viacmenej opakuje z tych potrebnejsich predmetov zs-ka,takze je to na ziakoch,ci sa to budu nanovo pak ucit,aneb opakovat..
ja som uz v druhom polroku kaslala na ucenie a hlavne ze nas kazdy strasil, ze "ucte sa lebo pridete na strednu a ten polrok vam bude chybat" .. ehm urcite vobec som potom na strednej nemala pocit ze by som o daco prisla, alebo ze by mi nieco chybalo a to som sa fakt neucila
a dojdeš na strednu a uplne tupa, nie.. ked chceš, udrž si prospech... ked ne, kašli sa na to... na strednu sa to nebere aj tak... ja som mala na konci roka take iste vysvečko jak na pol roka...
no, ja matiku absolútne neviem lebo nás učí taká...ach pekne povedané retardovaná učitelka.Jej prístup je otrasný.Hrozila mi už 2 roky 4 na vysvedčku ale vždy som to vytiahol potom na 3 a hento mám zo sústav lineárnych rovníc :/
@indiemichelle takže aj teba uctievam uctievam každého kto vie matiku...ale táto základná kam chodím pokazí všetko čo sa len dá..ja som býval kedysi do takého 5 ročníka jeden z najlepších v triede.Ale potom sa vlády zmocnili ..píp..učitelky a od vtedy nič moc no :/ aj tá matika by som mohol byť lepší,keby to vedela vysvetliť nie pre biflošov čo chápu aj vysokoškolské učivo.A keby aj vyvolávala nie len ich :/
a áno,to je to ja viem jedine sčitovaciu aj to sa vždy dakde pomýlim
tiez som v 9tke neučím sa... na strednú kde ťa príjmu z druhého polroka im príde už len výpis ako si dopadol ale nemôžeš sa zhoršiť o dva stupne alebo prepadnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ci?
Len viem ze nesmiem prepadnut.
herecka@ nie, nikam sa to neberie, vlastne v 2.polroku v deviatom ročníku som mal vôbec najlepšie známky, ale to už bolo také leháro, že aj učitelia sa s nami lúčili a tak pohodka, krásne to časy
jj,staci ti neprepadnut. a to sa asi ani na zske neda predpokladam A sak aj tak,prvy rocnik v prvaku sa aj tak viacmenej opakuje z tych potrebnejsich predmetov zs-ka,takze je to na ziakoch,ci sa to budu nanovo pak ucit,aneb opakovat..
Ja teda ale nejako nepocitujem že by som sa menej alebo viac učil ako napr.v 9 1.polrok z matiky už mám jednu 5 takže potešíí
vazne? to len ja som bola prijata tak "skoro?" sice,bolo to uz davnejsie,ale mam nejake matne spomienky kedy pisete monitor?
hmm,ja ked som bola v devine,tak sme uz nato dlabali...ale tam sa ani neda mat zle vysvedcko,aj ked to flakas
z matiky 5? to z cho preboha? sak matiky je v pohode
no, ja matiku absolútne neviem lebo nás učí taká...ach pekne povedané retardovaná učitelka.Jej prístup je otrasný.Hrozila mi už 2 roky 4 na vysvedčku ale vždy som to vytiahol potom na 3 a hento mám zo sústav lineárnych rovníc :/
to je ešte časuuu
sak ked nebudes daco vediet,tak napis
..som z matiky horšie ako 2 nikdy nemala
jeeee,to je to co sa rata bud vylucovacou,scitavacou,alebo dosadzovacou metodou ? sak to je....v pohode
a áno,to je to ja viem jedine sčitovaciu aj to sa vždy dakde pomýlim
ja som matiku na zakladke tiez lentak tak vedela haaaa,ja som mala v stvrtej triede 2ku z matiky,som skoro revala
..ale tak,ak planujes niekde na strednu,kde matika nebude taka tazka,tak hmm,nic,matika sa ti zide
..poznaaaame ale my mame super profaka
presne,aj ja som len tu vedela este tu vylucovaciu ako tak..ale to sa da naucit..
i ked,dakujem bohu že náš neučí gubová(dnes sa pomodlím za to)
inak,kukni môj status (bud na FB alebo na Birdzi)
keby to celá triede vieme nemali by sme 90% z nás 3 na vysvedčení