Ake momenty na Birdzi vam z roku 2013 utkveli v pamati? Nejake osoby, fotky, fora, blogy, trollovia ?
mne asi bianca a potom este blog o tom ako isiel niekto na potrat a mal ten plod v taske. (wtf)
@kityboo ty si pre mňa najkrajšia ženská odtiaľto :happy:
a @elemia a @alpynus ma tiež v čomsi ovplyvnili za čoo im ďakujem aj keď o tom nevedia (a @lawey nesmiem zabudnúť, vy moji motivátori
a potom také tie, prípady, ako panička nakupuje som si zapamätala a ešte sami strašne páčili Vyvolení od @sugy1 (áno a konečne som ho stretla !!! aj to bolo dôležité v tomto roku
mam deravu pamat, ale @dankaajarko@biancadetolle@moncici7777 - my winners, potom sa mi pacil ten typek co robil fotomontaze s birdzakmi a potom zmena designu a bitstrips a tusim som zaregistroval, ze tu chodi nejaka @uggla ... jak mas ? dufam, ze to ide! :-S
co ja viem, hadky s momo, moncici, bianca, zakladanie kopu fejkov a spamovanie nastenku a cely birdz jebnutymi obrazkami, ten cerveny napis zmena, a hlavne to obdobie ked sa tu takmer o to nik nestaral a registrovalo sa kopu fejkov
vôbec mi to tak nepríde, ale tento rok som len Birdz objavil a zaregistroval sa tu... za ten čas som tu spoznal pár fajn ľudí a zatiaľ neľutujem, že tu vlastne som
@flysser @patuskoo a odhalenie že je uchylák a stalker
momo to myslím hovorí za všetko @tomias a jeho výrok že ked áam padajú vlasy máte na betón rakovinu a jeho pedohrátky s 13 ročnými užívatelkami @glamorous čo nosi kožené veci a kozmetiku a ide sa posrať z hobita @alpynus a jeho prehnaný aktivizmus
sarita a jej recenzie @h8u a jej cestovanie a muse ale to je pozitívne
a ešte kopu všeliakých tipov čo sa tu prehnalo ale toto je asi najvýraznejšie @emper co zajebala daku fotku z tumblr z ruska a tvrdila že to je dedinka pri nízkych tatrách
háá ešte som zabudol... @orochimaru a tie jeho nože , katany a inzeráty
no a samozrejme vynovenie birdzu a s tým velky priliv dementov ..špecialne sa vyrojili všeliaky rastafariani čo si fotia weed a atd
no ale aby som nebol zlý spoznal som ludí ako je @luxie@story a pár čo sa mi nechce menovať chlastal s etelnairom to je tiež dosť highlight ... tak !
@barky ty si fakt jebnutý kokot na hlavu keď človek jasne napíše že nenosí kožené veci a nepoužíva kozmetiku testovanú na zvieratách a ty o ňom ideš všade písať že hej? zabi sa.
@glamorous ty bud rada že som ťa slušne tagol ja tiež niesom kokot kvôli tomu že idem do inan a film ktorý som v knižnej podobe prečítal tak 8 krát a preto si to chcem pozrieť
inak mne 2013 na birdzi priniesol nový nick keďže ten starý stalkovali ľudia, ktorí na birdzi ani nie sú... A najzaujímavejšie bolo, že keď som tu mala 5 rokov starú profilovku, tak to kto skutočne som, zistili ako prví ľudia, ktorí mi do predošlého profilu chodili ustavične dissovať fotky
@63 máš pravdu, za to nie si kokot. si kokot už za to, že keď ťa človek dá do blocklistu lebo tvoje názory má u prdele, tak ho začneš tagovať všade kde sa dá a písať o ňom veci, o ktorých dobre vieš, že nie sú pravdivé..a keď nevieš, tak si kokot aj za to, lebo som to jasne niekoľkokrát napísala...
akurát to, že som ostala už úplne mimo hry, prestala som prispievať svojimi blogmi, ktoré mali ako stálych čitateľov, tak aj stálych hejterov, prestala som sa angažovať vo fórach, pretože akýkoľvek názor by dokázal byť znesený pod čiernu zem, nepáči sa mi kyber-šikana, ktorá je najväčším fenoménom a zábavou, nepáčia sa mi skupinky, ktoré tu povznikali a vedia sa veľmi hrubo správať k ostatným, nepáčia sa mi dievčatá, ktoré stále riešia veľkosť brucha, či zadkov.. Celkovo, nepáči sa mi, čo sa z birdzu stalo: niektorí užívatelia to prehnali, birdz sa pre nich stal životom, nerozumiem tomu. Mala to byť sranda, veď je to len internet... Nikdy som nechápala, ako niekoho dokáže do nepríčetnosti vytočiť, že hento tamto nefunguje..
Registrovaná som na birdzi už vyše sedem rokov, od puberty, vyrastala som s birdzom. Kedysi som si nevedela predstaviť, ako by som mohla prestať chodiť na túto stránku, mala som tu kamarátov, konštruktívna, či menej konštruktívna kritika mojich poviedok, básní, iných textov ma posúvala dopredu, fanaticky som sledovala počet hodnotiacich. verila som vám. dnes je to tu už len kopa stratených existencií a nejakej "birdzovskej smotánky", do ktorej sa fakt nemám záujem začleniť a verím, že by ma medzi seba ani nechcela. veľa ľudí, ktorých som mala veľmi rada, z birdzu odišlo alebo figuruje pod bohvieakými nickmi. alebo som sa zoznámila, stretla a fungujeme v realite a nie tu... myslím, že od budúceho roku budem chodiť čoraz menej a menej, až raz birdz neotvorím vôbec, tak ako kedysi pokec...
@otvoreneokno podla mna to beries trochu moc dramaticky...."elity" tu vytvaraju prave ludia ako ty, ktori si myslia, ze tu nejake elity su a oni nikam nepatria.
ja som tu tiez od roku 2007 a zazila som vela faz birdzu a tiez si vsimam ze tato aktualna podoba nie je zrovna najlepsou, ale tak sa to tu jednoducho vyvija. tak ako si vsetci zrazu zvykli fotit jedlo na instagram a o vsetkom pisat na fb, tak aj birdz nejak pokrocil...ak ta bavi pisat blog proste ich dalej pis a ignoruj vsetku tuto omacku okolo ktora sa t nepaci : )
@kittyboo priznávam, bolo obdobie, kedy som to dramaticky brala, ale teraz už určite nie
elity boli a nie pre to, že som outsider a žilorezač, ktorý doma plače pod stolom, že nemá kamarátov...
dik za super radu. blogy píšem ale nevidím žiaden zmysel vešať ich sem. mám trošku iné literárne ambície ako blog o potrate v taške. ale si strašne milá, že mi to tu všetko vysvetluješ ako 5ročnému decku, čo sa stratilo v lunaparku.
@otvoreneokno hops prepac, urcite som z teba nechcela urobit nejake dieta, ja to uz asi mam tak vo zvyku : ) iba mi je luto ze z tejto stranky odchadzaju ludia prave kvoli inym ludom...
@kittyboo určite to nie je kvôli nejakým iným ľuďom... len ma už nebaví dookola sledovať to isté: veľkosti zadkov, hádky o tom, či je lepšie jesť zvieratá alebo nie, či som tehotná a či nie, proste sa mi birdz prejedol... a môžem sa spýtať, pod akým nickom si figurovala pred týmto?
@otvoreneokno tak to potom chapem : ) ja som sa nejak naucila filtrovat co chcem vidiet a citat a co nie.
a predtymto som bola uspavanocka ale povodne v orku 2007 som mala este iny nick, ale ten nejak nechcem zverejnovat : ) aj tak by ti asi moc nehovoril
@antifunebracka
hmm tak tuto konci vsetka sranda... chcela vojnu, bude mat vojnu.
odporucam obsadit jej intrak.
2 chlapi dopredu, 4 k zadnemu vychodu.
apache helikoptera nad strechou.
zalozna apache helikoptera so sniperom a rezervnym palivom 5 minut od budovy.
nahod jej slzaky do okna a megafonom pytaj svoje oznamka.
vyhrazaj sa pouzitim hrubej sily v pripade neuposluchnutia 1. vyzvy.
pouzivaj frazy ako "toto je vietnam, kurva" a "ty si preliala 1. krv!"
hlavne sa s tym neser chlapce.
so zaplatenymi oznamkami nikto vyjebavat nebude.
obcas chlap musi spravit to, co chlap musi spravit.
nech ti boh pomaha
ignore list najviac, ale inak par ludi co som tu spoznal a par ludi na kt. som uz zabudol,
inak pozabudaal som na vela veci,ale urcite mozem vylucit tie picoviny co napisal ten ujo dokonaly, mudry , neomylny. a na srdci mam este jednu vec ty bortak, jebem ta !!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
a som nechapala, ze na tych opatkoch doakzes chodit
Ja som skôr smutný z toho, ako sa tu robí občas hon na niektorých ľudí, výsmech, slovná šikana ale tak je to o ľuďoch.
Inak fajn.
@sexywoman
a Birdz bráder!
@karlotiskot a @phantasia som si obľúbila.
@kityboo ty si pre mňa najkrajšia ženská odtiaľto :happy:
a @elemia a @alpynus ma tiež v čomsi ovplyvnili za čoo im ďakujem aj keď o tom nevedia (a @lawey nesmiem zabudnúť, vy moji motivátori
a potom také tie, prípady, ako panička nakupuje som si zapamätala a ešte sami strašne páčili Vyvolení od @sugy1 (áno a konečne som ho stretla !!! aj to bolo dôležité v tomto roku
a neviem. vela veci tu bolo, od idiotov s fejkami, cez hadky s momo az po.. neviem
a jasnee panicka je super, odvtedy u nas na byte ficia joštiho pesnicky
@matheusko ukaz nehanbi sa !
@trdelniiiq praveze ja som tento rok postrehla momo len malokedy a uz sa ani nehadala : O
o akych vyvolenych je rec? to mi nejak uniklo
@matheusko no ved povedz mi preco uz aspon
@trdielko ty si pan
-
a jeja, asi bude zle ...
na vlastne riziko
A či ešte máme vianočný stromček.
nový birdz
bábika wangová a ten chlapec čo si hovorí panička
a tiež ty kittyboo
a to okolo bianci je všetko strašne trápne, ale ked to toľkých baví...
a dakujem teda ! : )
neviem či si myslí že je vtipný alebo čo to má byť
ja nvm
asi iba stretka so super ludmi, som rad ze takych je tu stale kopa
@lenuska175 5 mesiacov!
vsak som ju dlllllllllllllho nevidela
@patuskoo a odhalenie že je uchylák a stalker
momo to myslím hovorí za všetko
@tomias a jeho výrok že ked áam padajú vlasy máte na betón rakovinu a jeho pedohrátky s 13 ročnými užívatelkami
@glamorous čo nosi kožené veci a kozmetiku a ide sa posrať z hobita
@alpynus a jeho prehnaný aktivizmus
sarita a jej recenzie
@h8u a jej cestovanie a muse ale to je pozitívne
a ešte kopu všeliakých tipov čo sa tu prehnalo ale toto je asi najvýraznejšie
@emper co zajebala daku fotku z tumblr z ruska a tvrdila že to je dedinka pri nízkych tatrách
háá ešte som zabudol... @orochimaru a tie jeho nože , katany a inzeráty
no a samozrejme vynovenie birdzu a s tým velky priliv dementov ..špecialne sa vyrojili všeliaky rastafariani čo si fotia weed a atd
no ale aby som nebol zlý spoznal som ludí ako je @luxie @story a pár čo sa mi nechce menovať chlastal s etelnairom to je tiež dosť highlight ... tak !
ten blog vyssie spominany si precitam dufam ze ma neprejde chut na moju obvyklu veceru kazdeho dna po 23tej
A ignorlist z ktorého som úplne nadšená
whatever, daj mi pokoj.
A k téme: Ani neviem spoznala som tu pár ľudí a diky moc nechodím sem často tak si píšem s pár ľudmi
@spixik co som tam pisal?
Registrovaná som na birdzi už vyše sedem rokov, od puberty, vyrastala som s birdzom. Kedysi som si nevedela predstaviť, ako by som mohla prestať chodiť na túto stránku, mala som tu kamarátov, konštruktívna, či menej konštruktívna kritika mojich poviedok, básní, iných textov ma posúvala dopredu, fanaticky som sledovala počet hodnotiacich. verila som vám. dnes je to tu už len kopa stratených existencií a nejakej "birdzovskej smotánky", do ktorej sa fakt nemám záujem začleniť a verím, že by ma medzi seba ani nechcela. veľa ľudí, ktorých som mala veľmi rada, z birdzu odišlo alebo figuruje pod bohvieakými nickmi. alebo som sa zoznámila, stretla a fungujeme v realite a nie tu... myslím, že od budúceho roku budem chodiť čoraz menej a menej, až raz birdz neotvorím vôbec, tak ako kedysi pokec...
ja som tu tiez od roku 2007 a zazila som vela faz birdzu a tiez si vsimam ze tato aktualna podoba nie je zrovna najlepsou, ale tak sa to tu jednoducho vyvija. tak ako si vsetci zrazu zvykli fotit jedlo na instagram a o vsetkom pisat na fb, tak aj birdz nejak pokrocil...ak ta bavi pisat blog proste ich dalej pis a ignoruj vsetku tuto omacku okolo ktora sa t nepaci : )
elity boli a nie pre to, že som outsider a žilorezač, ktorý doma plače pod stolom, že nemá kamarátov...
dik za super radu. blogy píšem ale nevidím žiaden zmysel vešať ich sem. mám trošku iné literárne ambície ako blog o potrate v taške. ale si strašne milá, že mi to tu všetko vysvetluješ ako 5ročnému decku, čo sa stratilo v lunaparku.
a spoznala som @sumivybanan :-S
a všímam si vyjadrenia uja @Spisovatel -a a @attis -a , s mnohými sa stotožňujem
a spravila som si fake, aby @antifunebracka mohol opodstatnene vravieť, že som fake
a odhalila som fake @sexywoman , ale nejdem ho zverejňovať
a objavila som perfektnú featúru nového Birdzu ohľadom TS
8)
sexywoman je plyn, resp. flysser...sú to tie isté osoby šetko...
a predtymto som bola uspavanocka ale povodne v orku 2007 som mala este iny nick, ale ten nejak nechcem zverejnovat : ) aj tak by ti asi moc nehovoril
@spisovatel neviem, ja ťa tu vídam pomerne často, dosť často na to, aby som si ťa všimla
a ešte mi utkvel v pamäti @openmindedfreak tiež sympaťák
hmm tak tuto konci vsetka sranda... chcela vojnu, bude mat vojnu.
odporucam obsadit jej intrak.
2 chlapi dopredu, 4 k zadnemu vychodu.
apache helikoptera nad strechou.
zalozna apache helikoptera so sniperom a rezervnym palivom 5 minut od budovy.
nahod jej slzaky do okna a megafonom pytaj svoje oznamka.
vyhrazaj sa pouzitim hrubej sily v pripade neuposluchnutia 1. vyzvy.
pouzivaj frazy ako "toto je vietnam, kurva" a "ty si preliala 1. krv!"
hlavne sa s tym neser chlapce.
so zaplatenymi oznamkami nikto vyjebavat nebude.
obcas chlap musi spravit to, co chlap musi spravit.
nech ti boh pomaha
inak pozabudaal som na vela veci,ale urcite mozem vylucit tie picoviny co napisal ten ujo dokonaly, mudry , neomylny. a na srdci mam este jednu vec ty bortak, jebem ta !!!!!