zdar, chcela by som sa opýtať, volalo niekomu z vás toto číslo?
na nete som našla, že vraj je to žilinská polícia ale hodnotenia neboli veľmi pozitívne,
tak sa pýtam vás, či s týmto čosim máte skúsenosti
ja som číslo nedvihla (neznáme nedvíham) a podľa mň
ja tiez nedviham cudzie cisla, ak som nikde nedavala svoje cislo, napriklad pri objednavani dacoho, pri rozposlani zivotopisov, ak necakam hovor zo skoly za nejake dokumenty atd...
a kazdykrat ked som zdvihla nezname cislo, tak to bolo call centrum alebo kadejake reklamy a verim, ze by som o nic neprisla
A inak hej, dost pravdepodobne to su fizli. Ti maju utajovane cislo na ktore sa neda dovolat a posledne cisla sa ukazuju len ako nuly.
A ano vyvolavaju. Lebo keby na vsetko preverovanie mali posielat postu tak sa postari roztrhaju a vsetko by robili tak 20nasobne dlhsie
@highvoltage ako no dobre, ja tiež nepotrebujem bambusové ponožky, ani 97396729 voľných minút od nejakého iného operátora. poviem ďakujem, nemám záujem, dovi. koniec, to je taký problém ??
ale veď stane sa proste, že si niekde zabudneš telefón, vybije sa ti, dojde ti kredit, whatever .. a chceš zavolať niekomu, tak voláš od kamaráta, ale tvoja maminka ti to nezdvihne, lebo asi jej niekto ide ponúkať veci z bazaru ..
Tiež si myslím, že je kravina nedvíhať cudzie čísla proste ak niekto bolá má na to dôvod...
A sú len 3 možnosti:
- Buď niekto známy z iného čísla volá
- Buď je to omyl
- Alebo sa niekto nudí
Najhoršie je ak niekto niečo súrne potrebuje a nemá po ruke svoj telefón tak vidím, že niektorým jedincom sa človek nedovolá.
Lebo fakt sú prípady ak sa nedajbože stane niekomu blízkemu niečo a volajú napr. z nemocnice že niekto z rodiny tam je a pod.
A keď mi volali z nejakého callcentra tak som ich nechal vykecať a pritom robil niečo iné a potom ďakujem dopo.
Ale odkedy som jednej pani povedal od srdca isté veci mi nevolajú Lebo ako prvy krát mi volajú neviem odkial dobre dakujem dopo. O par hodin zas nejaka anketa a ked den na to do tretice z tej istej firmy sa jej pýtam odkiaľ máte číslo a ona, že to jej systém náhodne vygeneroval kombináciu čísiel tak som si povedal svoje
ja tiež nezdvíham neznáme čísla, keď niekto niečo chce a nezdvíham, napíše mi sms.... neviem čo sa tu niekto nad týmto pohoršuje. Keď viem, že mám čakať hovor od neznámeho čísla tak vtedy zdvíham.
ak som spravne pochopil, tebe volalo cudzie cislo a nezdvihla si ho, a teraz chces vediet od inych cudzich ludi kto to je a co od teba chce ? zaujimavy pristup :ehm:
@31 presne.
neviem ľudia čo vám zas jebe všetkým. ja napríklad fest nerada telefónujem, za normálnych okolností mi vôbec nikto nevolá (max rodičia alebo bratia), pri telefóne som len keď čakám hovor a ak niekto niečo chce tak sa ozve znova/napíše správu. a nikdy sa mi ešte nestalo, že by sa mi nejaké neznáme číslo, ktoré som nezvdihla, ozvalo znova. (raz, učiteľka, ktorej som nezdvihla, lebo som bola v práci. and guess what? po 2 neprijatých hovoroch mi poslala sms a mail)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
pica
ja tiez nedviham cudzie cisla, ak som nikde nedavala svoje cislo, napriklad pri objednavani dacoho, pri rozposlani zivotopisov, ak necakam hovor zo skoly za nejake dokumenty atd...
a kazdykrat ked som zdvihla nezname cislo, tak to bolo call centrum alebo kadejake reklamy a verim, ze by som o nic neprisla
Dobrý deň, počuli ste už o bazar.sk kde môžete predať všetko!
Ešte niečo?
Inak hej super logika nedviham neznáme čisla
pridávam sa k @7 toto v živote nepochopím, prečo utajené resp. cudzie čísla nikto nedvíha
A ano vyvolavaju. Lebo keby na vsetko preverovanie mali posielat postu tak sa postari roztrhaju a vsetko by robili tak 20nasobne dlhsie
ale veď stane sa proste, že si niekde zabudneš telefón, vybije sa ti, dojde ti kredit, whatever .. a chceš zavolať niekomu, tak voláš od kamaráta, ale tvoja maminka ti to nezdvihne, lebo asi jej niekto ide ponúkať veci z bazaru ..
A sú len 3 možnosti:
- Buď niekto známy z iného čísla volá
- Buď je to omyl
- Alebo sa niekto nudí
Najhoršie je ak niekto niečo súrne potrebuje a nemá po ruke svoj telefón tak vidím, že niektorým jedincom sa človek nedovolá.
Lebo fakt sú prípady ak sa nedajbože stane niekomu blízkemu niečo a volajú napr. z nemocnice že niekto z rodiny tam je a pod.
Je to problém,kedže som nedôverčivý! Každe telefónne číslo ktoré mi vola si overím, ak s nim nie je problém pošlem sms s textom "kto si"!
Volajúci sa musi proste u mojej osoby identifikovať, následne som ochotný pristupiť aj k hovoru!
Neplatí to pravdaže ked sa zapojím do Express sútaže!
Ale odkedy som jednej pani povedal od srdca isté veci mi nevolajú Lebo ako prvy krát mi volajú neviem odkial dobre dakujem dopo. O par hodin zas nejaka anketa a ked den na to do tretice z tej istej firmy sa jej pýtam odkiaľ máte číslo a ona, že to jej systém náhodne vygeneroval kombináciu čísiel tak som si povedal svoje
(samozrejme nemám na mysli výnimky typu niekoho som zabil doma schovany dosrany nezdviham mobil, predaj drog a podobne)
neviem ľudia čo vám zas jebe všetkým. ja napríklad fest nerada telefónujem, za normálnych okolností mi vôbec nikto nevolá (max rodičia alebo bratia), pri telefóne som len keď čakám hovor a ak niekto niečo chce tak sa ozve znova/napíše správu. a nikdy sa mi ešte nestalo, že by sa mi nejaké neznáme číslo, ktoré som nezvdihla, ozvalo znova. (raz, učiteľka, ktorej som nezdvihla, lebo som bola v práci. and guess what? po 2 neprijatých hovoroch mi poslala sms a mail)