@zajko30 pre mna za mna, ked sa vies milovat hromadne, tak nech ta to taha aj k stromom ale nie, teraz vazne, pre mna sa fyzicka a psychicka pritazlivost spaja. a na znacky ako ze je niekto gay, lesbicka, bi, alebo heterosexual velmi neverim.
len v osemdesiatke budes aj ty ten uslintany dedko, vies?
@zajko30 Prečo mám taký pocit, že si z tých chalanov alebo čo si za hybrida, ktorí keď uvidia holú babu (chalana, zvieratko, rastlinku, vec), tak sa skryjú do najbližšej nory a nevyjdú na povrch dlhšie ako svište a medvede v zimnom spánku?
mozno to neni choroba, ale neni to ani normalne, lebo neaky cit lasky na urovni sexuality mame biologicky naprogramovany s ucelom rozmnozovania. Preto je podla mna jedina "normalna" forma sexuality heterosexualita. Nemam nic proti homosexualom, ale jednoducho to neni podla mna "normalne".
Ja som minule nad tym rozmyslal, ci si stari ludia nejako prejavuju naklonnost... lebo je nechutne ked sa stari ludia bozkavaju a aj im to je urcite nechutne
Som rad, ze nie sme vsetci ako ty, lebo keby vsetky buzny boli ako zajko30 risknem to so zenou. Peniaze su vsetko ? Never tomu, vydrzat s niekym 5 minut v jednej miestnosti , bez toho aby sa to zaobislo pokusom o vrazdu je zaklad -.-
Ako vy svetci urcite nechapete, staroba nie je o sexe ale o citoch o tom co vsetko ste spolu prezili , co pekne zazili a s akymi problemami ste sa poratali
....kde vsade ste to za mlada robili staroba je uz proste o spomienkach a o stastnom dozivani po boku celozivotnej lasky
Obavy zo staroby mozu mat len kurvy, lebo normalni ludia sa toho neboja.
@25 / @picasso - nechutné?? Čo presne je nechutné, keď si dvaja starí ľudia prejavujú náklonnosť? Tebe sa to možno zdá, ale im nie a v staršom veku resp. v starobe zmeníš aj ty názor. A len tak mimochodom - moja babka sa vydávala 2x, keď mala 63 rokov...
zvykni si na to keď sa rozhodneš pre túto cestu, máš len tri možnosti:
1. v 80-ke sa bozkávať s dedkom (fujky fuj )
2. v 80-ke žiť sám, bez partnera
3. nedožiť sa 80-ky (toto je najčastejšia varianta homosexuálov)
Dám ti radu - keď je v tebe aspoň štipka bisexuality, prehodnoť to a skús vzťah so ženou, s nejakou normálnou, ktorá nie je závyslá od sexu (viem, je to takmer nemožné), ale keď si totálne čistý homosexuál, tak jedna z tých hore-uvedených možností
@zajko80 myslim ze sexovat s 80rocnym dedkom a 80rocnou babkou je podobne... A okrem toho ked budes mat aj ty 80 rokov, tak ta to bozkavanie ani lakat nebude...
Co je dokaz, ze homosexualita (ale ani heterosexualita) netrva cely zivot, v istom veku sa stanes asexualom a nebudes sa o sex zaujimat vobec...
@zajko30 prepáč, ale WTF? ani ma nenapadlo že by si ma balil ja len že stále keď niekomu poviem že ma nebaví sex so ženou, dočkám sa reakcie "a s mužom?" nemám to rád!
keď budeš mať 80r a bude tento web ešte existovať- dáj nam vedieť, či si to preklenul alebo nie!!! Ale ja si myslím, že v tom veku sa ani na ten boštek už nezmôžeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
lol,zajo
si sa nepodpísal
zajko ja este stale dufam, ze si fake, pretoze ak nie, moja posledna kvapka viery v ludi je prec od momentu, co som prvy krat videla tvoj nick.
p.s. ak sa ti pacia babky, mal si to povedat na rovinu, a nehrat sa na gaya
@black_soul Vy ste nejakí znalci tohto írečitého užívateľa?
A k téme- panebože, uchráň toho hlodavca a nedopraj mu stretnúť sa so mnou. Nerada by som šla do basy za zabitie zvieraťa. Amen.
v takom veku ti nebude pritazlivy uz nikto
=>takze...v sestdesiatke sa vytraca -sexualita! :/
filip
@zannie ale ja som muž a pri grupensexe sa viem milovať aj s dievčaťom, je to úžasné,
viac ma to ťahá k chalanom, pa..filip
mladi starych pritahovat mozu
len v osemdesiatke budes aj ty ten uslintany dedko, vies?
vydrží navždy , aj keď pravá by mala byť len platonická.
parararaam.
v sympoziu je to fajne rozpisane
alebo si zober príklad z Karla Lagerfelda. ten už má dobrých 75 minimálne a tí mladí modeli naňho stále idú. prachy sú prachy
....kde vsade ste to za mlada robili staroba je uz proste o spomienkach a o stastnom dozivani po boku celozivotnej lasky
Obavy zo staroby mozu mat len kurvy, lebo normalni ludia sa toho neboja.
1. v 80-ke sa bozkávať s dedkom (fujky fuj )
2. v 80-ke žiť sám, bez partnera
3. nedožiť sa 80-ky (toto je najčastejšia varianta homosexuálov)
Dám ti radu - keď je v tebe aspoň štipka bisexuality, prehodnoť to a skús vzťah so ženou, s nejakou normálnou, ktorá nie je závyslá od sexu (viem, je to takmer nemožné), ale keď si totálne čistý homosexuál, tak jedna z tých hore-uvedených možností
@ujoperun máš pravdu neni nad zversky sex po celú noc....filip
@marty0908 od takého zajačika si dám poradiť, wuaw....filip
@hluzar ako obyčajne píšeš spomienky zo svojho života!.....filip
Co je dokaz, ze homosexualita (ale ani heterosexualita) netrva cely zivot, v istom veku sa stanes asexualom a nebudes sa o sex zaujimat vobec...
@marty0908 je to ako z počítača, u mňa budeš Maťo, ok.......filip
filip
...quietus