Štyroch, pretože nemám to srdce poslať s tým do péčka svojich rodinných príslušníkov a u nás sa to držalo vždy vo veľmi symbolickej a decentnej rovine.
Ale súhlasím a @1
Dvoch, ale bolo to len také symbolické, dostali odo mňa čokoládky, ale ja som nakoniec dostala od nich viac sladkosti
Môj muž tieto sviatky ignoruje
+ @1
Ja som vždy Veľkú noc milovala, to vzrušenie, keď dole postupne od skorého rána zvonia šibači a ja sa musím rozospatá zakaždým prezliekať do suchého, obdarujem ich, porozprávame sa... No už za mnou chodí iba tatino. Za čo som mu veľmi vďačná (je to pre mňa najdôležitejší človek na svete!), ale úplne rada by som privítala aj kamarátov.
Teda rada... Teraz už nie. Snažím sa čo najviac ignorovať veľkonočné a vianočné sviatky, odkedy sa stala strašná tragédia v mojom živote - smrt v rodine. A nemám už chuť niečo oslavovať. Ale keby sa to nestalo, stále by som to vedela prežívať ako kedysi. Vianoce a Veľká noc (plus dovolenky), boli vždy moje najkrajšie dni. Výzdoba, zháňanie a vyrábanie darčekov, tesnenie, stromček, adventný kalendár, maľovanie vajíčok a zajačikov...
A vždy ako ráno prvá várka chlapcov zazvonila a má tým zobudila, tak som cítila neuveriteľné vzrušenie a extrémnu nervozitu (už len kvôli silnej sociálnej uzkosti). Ale tak nejak aj toto k tomu patrilo a tešila som sa na tie silné pocity.
Ja v sebe stále mám to dieťa, čo už väčšina ľudí v dospelosti nie, necítia už to detské vzrušenie zo vsetkeho. Nebyť tej tragédie, bola by som rovnako natešená a vyžívala sa v prípravách ako kedysi. Hm... Možno si teraz pustím 12 úloh pre Asterixa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale súhlasím a @1
Môj muž tieto sviatky ignoruje
+ @1
Teda rada... Teraz už nie. Snažím sa čo najviac ignorovať veľkonočné a vianočné sviatky, odkedy sa stala strašná tragédia v mojom živote - smrt v rodine. A nemám už chuť niečo oslavovať. Ale keby sa to nestalo, stále by som to vedela prežívať ako kedysi. Vianoce a Veľká noc (plus dovolenky), boli vždy moje najkrajšie dni. Výzdoba, zháňanie a vyrábanie darčekov, tesnenie, stromček, adventný kalendár, maľovanie vajíčok a zajačikov...