Za mňa:
Koženkový batôžtek alebo kabelka s dlhým remienkom cez ľavé plece. A tam je
1. Čierne púzdro - v ktorom mám obal s dokladmi, platobnú kartu, mini peňaženku, púzdierko s drátovými slúchatkami, mini kovové pero, mini kovovú dózičku na lieky s obrázkom mačky, ktorá je zároveň aj vyklápacie zrkadielko, USB kľúč, dezinfekčný gél a vložku.
2. Kľúče
3. Mobil v čiernom vysúvacom obale
Občas tam mám aj priesvitnú fľašu na vodu, mini diárik, látkovú tašku, rúž či vape a pod. Okuliare a hodinky nosím vždy na sebe.
Inak to puzdro na veci je úplne top! Konečne sa mi nepovaluju veci len tak po batohu a hneď ich najdem. A ľahko sa to dá preniesť do kabelky, ak ho chcem vymeniť
@11monika11@10 Tak málo ti stačí ku šťastiu? Ja by som sa bez tých mojich veci nezaobisla Rozdiel je venčenie psíka, tam mi stačia kľúče na vodzke, ktorú si dám okolo krku (teda ak ju práve nepoužívam). A na klucoch prívesok s odmenami.
To čo som vymenovala znie ako veľa, ale všetko sú to drobnosti, ktoré sa zmestia do toho relatívne malého púzdra.
Napríklad pero nosím preto, že na poštu si ho vždy zabudnem a nikto mi nechce pozicat Peňaženku a doklady mám zvlášť, pretože nemám rada veľké peňaženky. A aj platobnú kartu mám zvlášť, aby som ju vedela hneď vytiahnuť.
Kľúče od domu, mobil v ktorom mám aj bankomatovú kartu a potom ešte peňaženku, ak treba vodičský a občiansky… Vreckovku mám väčšinou v bunde, ak by bola zima a tiekol mi.
Mobil, peňaženka, klúče je základ a potom podla potreby vreckovky, balzam na pery, vložku alebo tampón, igelitku, flašu s vodou, dáždnik... Nič extra pri sebe nevláčim.
@y4nn4@18 oblecenie je spomenute priamo pod nazvom temy
Ja vlacim so sebou v prvom rade bordel, v podobe sackov a blockov, ktory sa mi objavuje v taskach
Potom hlavne penazenku, mobil a kluce.
Vacsinou mam aj hygienicke vreckovky, dezinfekcny gel alebo utierky. Vlacim so sebou aj pol lekarne, stale mam nejake vitaminy, tablety od bolesti a take somariny. Niekedy mam aj vonavku, ruzenec alebo pero. Snazim sa mat aj nieco na cmulanie, nejake pastilky alebo cukriky keby ma chytil tuberacky zachvat kasla. V lete si nosim vodu. A podla potreby vlozky. Vynimocne mam aj spiralu, pomadu alebo nieco na malovanie.
Najradšej chodím iba s mobilom a kľúčmi, platím bezkontaktne mobilom.
V kabelke (ale vláčim ju iba keď treba) mám: peňaženku s dokladmi a keď si spomeniem/nevyberiem, tak aj balík vreckoviek, balzam na pery, sluchátka, žuvačky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Koženkový batôžtek alebo kabelka s dlhým remienkom cez ľavé plece. A tam je
1. Čierne púzdro - v ktorom mám obal s dokladmi, platobnú kartu, mini peňaženku, púzdierko s drátovými slúchatkami, mini kovové pero, mini kovovú dózičku na lieky s obrázkom mačky, ktorá je zároveň aj vyklápacie zrkadielko, USB kľúč, dezinfekčný gél a vložku.
2. Kľúče
3. Mobil v čiernom vysúvacom obale
Občas tam mám aj priesvitnú fľašu na vodu, mini diárik, látkovú tašku, rúž či vape a pod. Okuliare a hodinky nosím vždy na sebe.
Plus k tomu mám v každej jednej taške, či kabelke pripravené hygienické potreby a mig400
Všetko ostatné sa v prípade núdze ci akútnej potreby dá hocikedy dokúpiť.
To čo som vymenovala znie ako veľa, ale všetko sú to drobnosti, ktoré sa zmestia do toho relatívne malého púzdra.
Napríklad pero nosím preto, že na poštu si ho vždy zabudnem a nikto mi nechce pozicat Peňaženku a doklady mám zvlášť, pretože nemám rada veľké peňaženky. A aj platobnú kartu mám zvlášť, aby som ju vedela hneď vytiahnuť.
Ja vlacim so sebou v prvom rade bordel, v podobe sackov a blockov, ktory sa mi objavuje v taskach
Potom hlavne penazenku, mobil a kluce.
Vacsinou mam aj hygienicke vreckovky, dezinfekcny gel alebo utierky. Vlacim so sebou aj pol lekarne, stale mam nejake vitaminy, tablety od bolesti a take somariny. Niekedy mam aj vonavku, ruzenec alebo pero. Snazim sa mat aj nieco na cmulanie, nejake pastilky alebo cukriky keby ma chytil tuberacky zachvat kasla. V lete si nosim vodu. A podla potreby vlozky. Vynimocne mam aj spiralu, pomadu alebo nieco na malovanie.
V kabelke (ale vláčim ju iba keď treba) mám: peňaženku s dokladmi a keď si spomeniem/nevyberiem, tak aj balík vreckoviek, balzam na pery, sluchátka, žuvačky
Roková pecka pre teba :