Nevadi mi ak si niekto zalozi fake nick, lebo potrebuje anonymne predebatit nejaku normalnu vec, ale vytacaju ma useri ako humencan a jeho 100 klonov, ktori zasiera forum kokotinami, ktore absolutne nikoho nezaujimaju. Na druhej strane, keby birdzaci neboli prijebani a na takychto idiotov by nereagovali, tak by nemali potrebu sa pretrcat...
mozno keby ste si tie fejky nevsimali a nekomentovali kazde forum jak hlupaci tak by to aj tie fejky po case prestalo bavit ..lenze tym ze v kazdej sprostej teme spravite 41894198 komentov tak si na tom ta osoba za fejk nickom asi natriasa loptosa a pokracuej smelo dalej
toto sa nedá vyrieišť, a nevyrieši to ani tomáš ani nik. proste birdz je čoraz populárnejší a ľudia na nete sa často nudia. toto môžeme vyriešiť iba my, tak že si ich nebudeme všímať
ban na IP? nesrandujte to uz v dnesnej dobe nie je riesenie
tiez sa priklanam k tomu, ze pokial si dementov ludia nebudu vsimat, tak ich to prestane bavit... skratka na take fora vobec ani nereagovat, nekomentovat... jednoducho mat na haku
dobra picovina , riesenim nie je si ich nevsimat , lebo sem pridu ludia co si ich vsimat budu alebo sem pridu dalsie fake-y , riesenim je aby sem ani nemohli ist.
JA SOM FAKE UJO aj ta polovična tvar tigra a mna je spravena cez program, ale nemam okrem tohto nicku ešte druhy, netreba mi to diskutujem seriozne, k veci, neuražam , nedavam nevhodne forum.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a aj tak sa mi zda ze to poriesili, vraj sa neda registrovat
s tým sa nedá nič robiť..pokiaľ sa tu stále budú vyskytovať tí dementi...
mohol by som menovat
nejaky keket tu prida forum a o 2 minuty uz je tam 30 omg-ov a posielani dpc
keby tie fora ostavali prazdne, prestalo by ich to bavit ale tak.. vysvetli to tym ludom, ktori furt maju potrebu tam nieco pisat
tiez sa priklanam k tomu, ze pokial si dementov ludia nebudu vsimat, tak ich to prestane bavit... skratka na take fora vobec ani nereagovat, nekomentovat... jednoducho mat na haku
mazať a mazať
aj keď... nechápem aj tak význam tejto ankety