No, ja budem seriózny, a poviem že. Keď budeš v sprche alebo kde tak skús to vždy trochu posťahovať lebo sa to tá koža uvoľní trochu, a ono to po čase určite povolí. Alebo začni honiť
Tiež si myslím, že je to vekom. Nehraj sa s nim tak skoro, zbytočne si môžeš spôsobiť zdravotné problémy ak máš ale z toho taký zlý pocit choď radšej za doktorom.
Ja keď som mal 12rokov som ani nevedel načo mi je nejaká predkožka.Ale ako hore napísali je to len vekom a jedného dňa sa budeš čudovať jak ti žaluď vyliezol z predkožky.
@antifunebracka s tým vekom opatrnejšie, pretože brat mojej bývalej mal rovnaký problém a obriezku mu spravili keď mal 7 alebo 8 rokov a nie som si istý či nie skôr. Neskôr však určite nie.
Ale ako povedal @xdravecx dnes je to už rutinná záležitosť aj keď zdravotné problémy nie sú.
@xenon11 a ak ti fakt môžem poradiť tak choď k urológovi minimálne pre tvoj vlastný kľud, ale ja si skôr myslím, že tam je problém a ten treba riešiť. Zober so sebou napr. otca, neviem či by si šiel s mamou. Ale ak je tam problém a budeš musieť ísť s tým na chirurgiu tak rodičia o tom aj tak budú vedieť, pretože musia a lekár ťa bez sprievodu rodiča do 16tky aj tak neošetrí/nevyšetrí (teda nemal by)
...normalne to povedz mame alebo ocovi, nech s tebou behnu doktorovi. Dovodov moze byt viacero, my ti toho ohnivaka nevidime a aj tak niesme kompetentni ti s tym radit
Neviem čo je na tom smiešne... Mal som podobný problém. Treba ísť k doktorovi a on už zhodnotí situáciu. Radšej obrezať skôr, ako neskôr a v bolestiach. Ide tam hlavne aj o hygienu, každopádne ak si internetovo zdatný, vieš si o tom vyhľadať všetko... Vo vyššom veku sa nadtým len pousmeješ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
inak teda seriozne hej ? treba ist ku doktorke, hadam by si zbehol aj sam ked sa nechces chvalit rodicom ona ti povie presne co dalej
no a vy ostatní sa rehocte ako jeblinktoni
filip
1.) Si chlapec?
2.) Ak áno, nie si židovský chlapec?
3.) Ak nie, naozaj myslíš, že Ti s týmto Birdz pomôže?
Ale v dobrej vole poradim.
Je to taky jednoduchy urologicky zaktrok, ktory ta vobec nebude boliet (robi sa pod anestezou) a trva asi 5 minut.
Tento zakrok si mozes dat spravit kedy chces, kludne aj za 10 rokov.
Ale kym si ho nedas spravit, tak si neza.... ehm no mas 12
Nic, coho by si sa mal bat.
aspoň niekto sem napíše niečo rozumné
Pokiaľ nemá závadu, tak stačí zostať dlhšie vo vani v teplej vode. Malo by to povoliť.
Treba davat take rady, ktore pomozu (a ked nepomozu, tak ani neuskodia)
Ale ako povedal @xdravecx dnes je to už rutinná záležitosť aj keď zdravotné problémy nie sú.
smiley:
JEBE TI
Nevidel by som to tak tragicky. Jednoducho to doteraz možno ani len neskúšal aj keď zo zdravotných dôvodov radšej mal.
@admin nechceš tiež poslať link na diskusie, kde si prvýkrát prispel?