Aj vám tak hrozne ,,seká' Birdz ? Občas sa vôbec nechce pripojiť na server Birdzu a väčšinou ho načíta hrozne pomaly ... Pri ostatných stránkach (kde je dokonca viac objektov ako tu), mi to načíta rýchlo.. Robí mi to pri každom prehliadači . Mám v celku
Som tu od Augusta (predtým som mal účet 77hanes77 , ale zmenil som heslo a tak prekombinovane, že som ho zabudol ... Prosil som admina, aby mi ho poslal, no vys*al sa mi na hlavu a ani mi neodpísal) ... Som rád, že nie som jediný, ktorému to mrzne . P.s neberte to v zlom, tiež by som bol radšej, keby to šlo normálne.
@pubertslatinocelny Admin to tu má zjavne na háku ... Prečo sa nespraví konkurz na výber administrátora? Ale takého, ktorý bude mať aj záujem sa starať o tento web a nie kašlať na to, ako tento .... P.s Nie, nechcem sa hlásiť ako admin
@pubertslatinocelny na oprave? veď birdz ide pomaly od začiatku čo som sem prišiel a to som tu bol prví krát asi pred pár rokmi a keď som zistil že to ide pomaly prestal som sem chodiť a teraz som sem prišiel znova a zase to ide pomaly takže na oprave asi nepracujú alebo nemajú peniaze na chod lepšieho servera...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Človek by tu aj popísal s nejakými ľuďmi len čo keď ti TS-ku zobrazí potom čo ju ten dotyční písal pred hodinou...
aj ja sa chcem páčiť!
alebo ma mozno fake nick a je teraz tu
@pubertslatinocelny na oprave? veď birdz ide pomaly od začiatku čo som sem prišiel a to som tu bol prví krát asi pred pár rokmi a keď som zistil že to ide pomaly prestal som sem chodiť a teraz som sem prišiel znova a zase to ide pomaly takže na oprave asi nepracujú alebo nemajú peniaze na chod lepšieho servera...
@pubertslatinocelny No som zvedaví teda...