fuuu tak to by si potreboval aspoň takých +20 kíl...kebyže túžim pribrať tak sa nestále napchávam čokoládami a všetkým sladkým tvaroh vraj tiež pomáha...ale najhlavnejšie je asi cvičiť začať, pretože aj keď z jedla priberieš, bude to iba tuk a nie svalová hmota
@2 tak tak jurgenom som sa aj ja riadil a pribral som presne ako tam stoji: čo človek pribere = kolko človek zožere - čo človek spali(spotrebuje) ak zožereme menej, chudneme, ak viacej, priberame.
boha kokotina ! jedávaš dostatočne všetko .... no isto keby že všetko jedávaš tak niesi taký chudý ak nemáš nejakú chorobu alebo niečo také ... proste žer koľko vládzeš a začni cvičiť
lol tie rady: zer kolko vladzes su fakt retardovane
@0 Mas rychly metabolizmus, cize vsetko spalujes rychlo. Zacni cvicit, jedz tvaroh, prazenicu atd... Tieto jedla najdes urcite na nejakych strankach. Toto je najlepsia a najzdravsia cesta, poznam chlapika co mal 180cm a asi 50kg, teraz ma 184 a 90kg disappointed:vsetko svaly, nie tuk).
A zabudol som este jednu vec, pozri sa do zrkadla a na krk, jak velky mas ohryzok ak je ti vidiet hodne pri kazdom preglgnuti tak ta vaha je sposobena nespravnou pracou stitnej zlazy. Ja to mam tiez, aj moj foter. Proste mozem zozrat aj slona a nepriberem, jedine co mozem pribrat su svaly Takze ti ostava akurat posilka a tu vahu si doslova vydret s cinkami. Nie je to sranda a treba makat stale, nie nabrat a potom prestat. Ak chces mat normalnu vahu cely zivot, budes muset cvicit stale. Doporucujem skombinovat s plavanim, jediny aerobny sport pri ktorom sa nechudne.
@pumaamravec zen maju metabolizmus takmer 3krat pomalsi ako muzi Preto ked su stari ludia tak babky byvaju vacsinou tucnejsie a dedkovia chudi Preto zeny musia voli zase vyberavu stravu a cvicit, ale skor take ako beh.
myslim ze posilka dost pomoze...svalova hmota vazi viac ako tuk takze priberies. a na priberanie su myslim dobre mliecne vyrobky, napr. ten tvaroh...vela bielkovin a tak.
@ooooo no ked myslis ale uz sa pomaly blizi leto a bude sa nosit menej veci na sebe tak nech to asopn dobre vyzera mne sa vzdy podari schudnut na poslednu chvilu a to uplne len tak z nicoho nic
@matii ale pri posilovani makas..tym stracas vahu nemysli si,ze ked 50kilovy chalan(nemyslim nikoho konkretneho) zacne posilovat o rok z neho bude 100kg svalovej hmoty
@ooooo ty vole ty čo tu celý čas trepeš? vidno že o cvičení nemáš žiadnu šajnu a okolo posilky si zatial ani len neprešiel...odkial asi potom nabrali svaltnatí ludia tie svaly? pričarovali si ich alebo čo? omg
@39 prvorade je stravovanie..ak mas to zle si v pici..chces mi povedat,ze len pomocou cvicenia ten chalan zvysi svalovu hmotu?vypracuje tych 57 kg..pri cviceni nenaberas kila...no a mas pravdu..v posilke som nikdy nebol (ironia)
@46 co trepes?vravim mu,ze dolezita je strava..trening zensky a trening muzsky je uplne nieco ine..vy si vypracujete tych 50-60 kg ..zatial co mi na tejto hmotnosti vacsinou len zaciname
@46 co trepes?vravim mu,ze dolezita je strava..trening zensky a trening muzsky je uplne nieco ine..vy si vypracujete tych 50-60 kg ..zatial co mi na tejto hmotnosti vacsinou len zaciname..nechapes ze pri posilovani stracas kalorie?
čo človek pribere = kolko človek zožere - čo človek spali(spotrebuje) ak zožereme menej, chudneme, ak viacej, priberame.
hlavne chod do posilky a vela jedz tie hovadiny na nabranie hmoty brat nemusis, ked som to skusal ja, tak mi akurat rozpustilo svaly namiesto toho, zeby som nejak nabral hmotu poctivo vela zrat je najlepsie riesenie
Mat tak ja Tvoj problem, chlapce.. To sa asi neda, ked to mas raz v genoch a v svojom metabolizme, nepodari sa Ti pribrat.. A robi Ti to nejake velke zdravotne problemy?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Ja mám zas opačný problém, prežieram sa a potom som tlustý jak hovado
Prežieraj sa, chipsy, fast food, kalorie, žer žer žer všetko čo máš rada a veľa.
Dojebeš si zdravie, ale priberieš
Predsa len 57 kíl pri 184cm je trošku málo, podľa mňa by mal najprv pribrať tuk a potom to vypracovať na svaly.
tu uz sme to s chlapmi prebrali
Nažerem sa a váha mi stúpne na 66, trošku pobehám a mám znovu 60.
Priberám aj z krajca chleba a chudnem aj z prechádzky do obchodu. Proste strašne rýchlo dokážem pribrať, aj schudnúť.
@lvanka s tym tvarohom je to pravda len ked cvicis, kedze je v nom vela bielkovin ktore su stavebnym prvkom svalov
@majlos najlepsie nalozit vela tvarohu a potom sa poseres fuj
@0 Mas rychly metabolizmus, cize vsetko spalujes rychlo. Zacni cvicit, jedz tvaroh, prazenicu atd... Tieto jedla najdes urcite na nejakych strankach. Toto je najlepsia a najzdravsia cesta, poznam chlapika co mal 180cm a asi 50kg, teraz ma 184 a 90kg disappointed:vsetko svaly, nie tuk).
@majlos ale aj tak ..bral by som tvoj zaludok
@pernik ze tuk pretransformovat na svaly, to je to iste jak z hovna spravit maso
Ked nepriberas znamena, ze jes malo a podla mna radsej byt chudy ako byt jak maslo
čo človek pribere = kolko človek zožere - čo človek spali(spotrebuje) ak zožereme menej, chudneme, ak viacej, priberame.