V tomto je to isté.. Ona nie je môj typ a ani ja by som sa k nej celkom isto nehodil. Ale mne to nevadí, je to tak ako to má byť, patrí ku mne iný typ a som za to rád, že ja tieto typy nijak nelákam.
asi velmi zalezi kto od toho rande co ocakava.. a teraz nemyslim @h8u ale tych "druhych" .. a mohol by to byt prijemny cas, ak je nazivo tak "ukecana" ako v blogoch..
sic by to bolo o kusok horsie ak by sucastou rande boli bicykle ci beh
Mal som moznost ist s nou von kedysi len to nevyslo to boli este take ne az tolko internetove a mobilne casy tak sme sa tak nejak minuli a na rande by som neisiel jedine len tak von co nepovazujem za rande
@kerrang@1 a aky typ zien sa hodi k tebe podla teba?
Nie, nešiel (odhliadnuc od skutočnosť, že nie som jej typ). Je atraktívna a zjavne má za sebou zaujímavú cestu, ale nemôžem sa rozhodnúť či (na mňa) iritujúcejšie pôsobí jej sústavná snaha na seba upozorňovať alebo ten permanentne sebaoslavný ráz v každom jej príspevku.
Pre mňa sú dievčatá, ktoré sú povrchné ako chlapi, nevšímam si ich a nič na takých nevidím, a to by mohla byť aj pekná. Ale tak ja som ja, niekoho to berie, niekoho nie.
@autor123456789@34 inak ano, ja si h8u pamatam este ked som tu ani nebola regnuta
To je uplne cudne ako ju na jednej strane poznam a na druhej som ju nikdy nevidela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
sic by to bolo o kusok horsie ak by sucastou rande boli bicykle ci beh
"ano" zaskrtli zatial same dievcata (cest 1 vynimke)
@kerrang @1 a aky typ zien sa hodi k tebe podla teba?
akurat mam len 185cm, nejsom blond, a nenavidim bicykle, tak neviem, ci by sla
To je uplne cudne ako ju na jednej strane poznam a na druhej som ju nikdy nevidela