Ja jedneho psa, jednu macku, par sliepok (možno 5) a chcel by som aj kozu alebo kravu, ale kozie mlieko mi nechutí, takže nevidím moc dôvod a zas krava je narocnejsia na chov a dava zbytocne privela mlieka...tak neviem.
Ja by som si adoptovalu kravy a aj kozy,kone,psy,mačky,sliepky,ovce všetkých čo žili v zlých podmienkach,aby sa mali lepšie a mali dôstojný život akí si zaslúžia..
Ja by som chcela Činčiliu farmu. Chovala by som ich pre ľudí ktorý majú záujem o kúpu činčily, mala by som tam aj mini zoo kde by sa s nimi ľudia mohli zoznámiť a deti hrať.
@salora činčily sú dosť ohybné potvorky a mala s našim Pulpim nemala absolútne problem. Ale je pravda že mala nie je absolútne hlúpa a nerobila Pulpi zle.
@salora a myslím že by sme ich ma tej farme naučili s cincilami zaobchádzať. Presne preto aby im neublížili. Buď deti Činčilam alebo Činčily deťom. Činčily sú veľmi rozkošné tak by sme robili osvetu, aby si lidia rozmysleli ci ich naozaj chcú.
Sliepky pretože sú to podľa mňa mimoriadne užitočné a nenáročné tvory ale na druhej strane na mňa pôsobia tak "bez emócií" a na to by som mala zas veeeľa peskov a môj život by bol kompletný (happy)
@pubertslatinocelny áno rodičia, dooost sme ich mali asi okolo 12 kôz a 6 ovečiek, aj som sa naučila dojiť! ale otec nerobil moc dobre tie syry ... verím ale že by sa to dalo lepšie
Mal by son to rozdelene vo vnutri nejake terarna cast s plazmi ,a jastericami a pod. Na zahrade jazero s rybkami a niekde vzadu sliepky a husky
Na okrasu a na jedenie. Svinu by spm nechcel, nejem bravcove nejak vela aa casto.
@salora alebo líšky fenek. To chce teraz veľa ľudí chovať a nie vždy si uvedomujú že majú pre ne vhodne podmienky. Mohol by si okrem chovu robiť aj osvetu!
my sme sa s frajerom zhodli na tom, že keď si kúpime dom so záhradkou, tak ako kosačku si zaobstaráme dve-tri ovečky (no a ja si ešte kúpim jednu kapybarku! :-S )
Ja mám hospodárstvo! Teda, ja a rodičia máme hospodárstvo. Chováme švinky, sliepočky a psíka a popri tom ešte aj sadíme- zemiaky, reďkovky, petržlen, jahody, čerešne, hrušky,cibuľu... no my máme také menšie hospodárstvo...
Ale susedia majú aj húsky, kozičky, morky, zajace a tiež pestujú...
Preto milujem život v mojej ''maľebnej ďeďinke'' v nádhernom regióne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A môžete v komentoch aj vysvetliť, prečo by ste sa rozhodli práve takto.
adoptujkravicku.sk
a mlieko kozie ti chuti?
Na okrasu a na jedenie. Svinu by spm nechcel, nejem bravcove nejak vela aa casto.
(hospodárske zvieratá samozrejme)
Ale susedia majú aj húsky, kozičky, morky, zajace a tiež pestujú...
Preto milujem život v mojej ''maľebnej ďeďinke'' v nádhernom regióne...