Ahojte, Prosím vás mal niekto tento problém? Ako ste ho vyriešili? Používam masku, kondicionér, cesem vlasy pred umytim. Ci rozpustené ci v cope poobede mám dredy. Musím ostrihať? Alebo čo vám pomohlo ?
akoze na rozcesanie ti pomoze asi cokolvek, aj 3 eurovy sprejik balea, ale co mne pomohlo (stale sa mj uzlia ale nie az tak) je ostrihanie tych najznicenejsich koncov, sampon dercos 2v1 s kondicionerom + nejaka maska a spim zasadne iba s ponozkami vo vlasoch rano mam pekne vlnky, nemusim sa ani cesat a este k tomu sa nestihnu v noci zauzlit
@mccafe@6 som uz myslela ze to je ten uchyl co sa stalr pyta na biele ponozky obycko take dlhsie co mi pridu tak do polovice lytok (mam dlhe vlasy), ale ludia pouzivaju aj opasok zo zupanu, take tie curling rods, atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.notino.sk/revlon-professi...
normálne, keď mám zakudlené vlasy, tak ich týmto posprejujem a potom sa to dá rozčesať
.
.
.
.
.
vsetci zomreli.