Aký trest nanajvýš môže človek dostať po podaní trestného oznámenia, ak neoprávnene vnikne na cudzí pozemok (konkrétne do garáže) použitím kľúčov, ktoré mu zostali po ukončení pracovného pomeru, čiže bez násilia a bez odcudzenia niečoho z nej?
V skratke, v byvalom zamestnaní sme mali takú (nazvyme to "poloverejnú" ale uzavretú) veľkú garáž, kde je aj umývárka na auto... Pred 2 rokmi som skončil pomer, kľúče mi zostali a sporadicky som si tam chodil s čistým svedomím povedzme raz do mesiaca umyť auto. A došiel mi minulý týždeň list od ich interného právnika s výzvou na vrátenie kľúčov a ovládača od brány do 7 dní od prevzatia toho listu, inak že to budú riešiť s orgánmi činnými v trestnom konaní, vraj ma majú na kamerách, ale reálne pokiaľ viem tam žiadne kamery niesu, jedine že by tam nastražili nejakú, ale to je jedno, nič som tam neodcudzil, iba som si umyl auto a išiel preč... Je to už 5ty deň, lebo som nemal čas to riešiť, takže som ešte v tej lehote a dnes mi už zvonili policajti dolu pod domom, ani som sa nestihol obliecť a už boli preč. Kokos nič som im tam nezobral, ešte som im tam poriadok robil a nakoniec si to takto zlíznem, hlavne že iní čo tam chodia a už vo firme nepracujú sú v pohode... Tak reku že čo môžem teraz čakať, povedzme keď mu tie kľúče zajtra vrátim a napriek tomu by to trestné nestiahli, ak ho už podali, ale podľa mňa tá dnešná návšteva nebude náhoda
@iprth2748@2 aahso
mno, je to takée
heh proste ber to tak, (..aj oni to tak zjavne berú) ze tie cca 2 roky gratis umyvania, cistenia vozu uz bol ..dostatocne velky ..bonus, darcek, a uz si asi povedali, ze uz stacilo
ale inak by to mal byt max. priestupok, / vytrznost ( pokial "skoda" nepresiahla nejakú sumu, myslím ze dlhy cas to bolo 600 € ( al. 5 tisíc, dokonca )
ale to uz sa radsej pre istotu spytaj nejakeho pravnika, (cajta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
tak naco tam teda chces, /potrebujes íst ? , 😼
mno, je to takée
heh proste ber to tak, (..aj oni to tak zjavne berú) ze tie cca 2 roky gratis umyvania, cistenia vozu uz bol ..dostatocne velky ..bonus, darcek, a uz si asi povedali, ze uz stacilo
ale inak by to mal byt max. priestupok, / vytrznost ( pokial "skoda" nepresiahla nejakú sumu, myslím ze dlhy cas to bolo 600 € ( al. 5 tisíc, dokonca )
ale to uz sa radsej pre istotu spytaj nejakeho pravnika, (cajta