neviem ako to robia ostatne zeny, ale co si vsimam temy na birdzi, zatial ani jedno dievca nic nerobilo, cakalo kym daco spravi chlap, bez toho aby on vobec vedel, ze od neho niekto nieco ocakava
Podľa mňa to závisí čisto na jednotlivcoch. Nemám preto rád, keď sa niekto snaží v tomto presadzovať všeobecné pravidlá typu "prvý by mal konať muž, lebo je muž" a podobne.
Ako ktorá. Ale ako poznám dievčatá (niektoré), tak čakajú kým prvý krok urobí chalan, čo je podľa mňa strašná škoda, lebo tým by sa všeličo vyriešilo, a nedochádzalo by k zbytočným nedorozumeniam. Ale na druhej strane ich chápem, veď to je také pekné, keď sa chalan prvý odhodlá.
no ako povedala by som, že väčšina dievčat to dá najavo v takých "očividných" náznakoch, ktoré si chlap nevšimne a potom to riešia s kamarátkami, ako je možné, že nič nerobí, keď je úplne jasné, že má záujem (a kludne som to mohla písať aj v prvej osobe takže buď nič nerobí, alebo niečo robí len ty si to nevšimneš... samorejme česť výnimkám
nemáš to jedno kto začne? Buď začne žena alebo chlap, každý podľa toho ako cíti. Nervozita je jasná, lebo nevieš aká bude reakcia, či to niekam posunie alebo naopak skončí... ale je jedno kto s tým začne...
@4 a @12 tak nejak, tie zenske ocividne signaly su fakt dost nafigu a vacsinou sa potom stane, ze o tom vie cele okolie, len chudak dotycny je trochu mimo... trosku explicitnosti by nezaskodilo, ale ked vacsina si povie (asi, nie som zena, tak neviem) ze uz tie naznaky boli dost jasne a ze asi teda on nema zaujem... no nie, nebolo to dost jasne je rozdiel chlapske dost jasne a zenske dost jasne, takze asi tak
Väčšinou to začínam ja, ale je to viacmenej len taký flirt, niekedy čisto z nudy Závysí to aj od povahy, tí čo vedia, že tým nič nemyslím, so mnou začnú hrať a potom máme z toho srandu a s vážnymi a depresívnymi ľuďmi sa nebavím. Ale keby sa mi vážne niekto páčil a bolo by to vážnejšie, určite by som ho nezačala baliť prvá, na to si neverím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
... bez ohladu na to ako sa vo forach rozplyva o svojej uzasnej iniciative ... a caka.