Vlastne mal som psa a hovná som po ňom nezbieral ale za to som ho venčil na miestach kde ľudia bežne nechodia čiže také odľahlejšie a nie hneď v okolí domov.
zo skúsenosti na mojej dedine - ludia vlastniaci malých psov hovná poctivo zbieraju ale väčšina majitelov bernardínov, newfoundlandov, bernských salašníckych a pod. sú schopní nehať to polmetrové kulo v klude na chodníku
tak ked som na sukromnom oplotenom pozemku (rozumej u rodiny a pod) tak nezbieram.... na verejných miestach väčšinou áno... ale nie vždy (ked zabudnem sáčok) ...
nevyhovuje mi ziadna moznost lebo mam psa ale nechodim s nim von mame totizto velky dvor + zahradu a on si tam beha a sere vacsinou v tej zahrade uplne vzadu kde ani nechodime takze tak no alebo ma potom miesto na dvore pri plote a tam raz za cas pozbieram hovienka ale fakt len tak raz za mesiac lebo to je tiez tak daleko od nas kde sa nepohybujeme no fakt mame mega pozemok az zbytocny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nj a pripájam sa k @1 - tie kondicionály o zbieraní hovien by boli dobré jako cvičné vety na precvičovanie prekladov do Nemč., Anj. :p