Ahojte, psíčkari. Čo si myslíte o prirodzenom párovaní? Že muž by si mal zobrať fenu a žena psa? Chcem si zobrať psa z chovnej stanice a mám veľkú dilemu či psa alebo fenu. Aj keď možno ak človek nechce v budúcnosti šteniatka je to asi jedno? Čo poviete ?
Wtf, co je za otazka?
To je hadam asi jedno nie. Jedine ked chces ist na prechadzkach o cosi plynulejsie a nestat pri kazdom kriku a stlpiku kde si bude znackovat, tak si kup fenu.
@movehigher@4 Sučky majú obvykle miernejšiu povahu (celkovo mi viac ich povaha vyhovuje), neznačkujú všade, nebehaju za haravymi fenami a tak. Plus chcem aj šteniatka.
A teda mala som papillona fenku (najúžasnejšiu na svete! ) a teraz chcem asi sheltiu, no občas si vravím, že by som si znova zaobstarala papillona. No šeltia bol odmalička môj sen.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
To je hadam asi jedno nie. Jedine ked chces ist na prechadzkach o cosi plynulejsie a nestat pri kazdom kriku a stlpiku kde si bude znackovat, tak si kup fenu.