Prekračujem ich. Ale nesúvisí to s budhizmom alebo iným náboženstvom. Jednoducho, tak mi príde, že mám úctu k prírode. Neviem, či mravce majú predátora, možno vtáčiky.
Nesúvisí to s veganstvom. Skôr mi to pripomenie detstvo, ako sme na chodníku skákali cez čísla, ktoré boli bielou kriedou napísané v usporiadaných štvorčekoch. Od 1 po 8.
Rozhodne nehľadám mravce a mušky na zemi, keď niekam idem
Ale teda kvôli mojej insektofobii a arachnofobii som raz na to ešte v detstve doplatila v Tatrách, kedy cez chodník viedla obrovská mravcia cesta a ja som stupila rovno do nej, dostala som totalny panicky záchvat, skákala som a kricala no hrôza... Tak odvtedy keď si idem sadnúť na trávu, tak sa vždy pozriem, či v okolí nie je mravenisko.
@lemmy67 ano, vzdy sa snazim nezasliapnut co najviac hmyzu . ale raz sa mi stalo, ze som stupila na velkeho pavuka a ten sa mi nalepil na topanku. na jednu stranu fuj, na druhu chudak pavuk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale teda kvôli mojej insektofobii a arachnofobii som raz na to ešte v detstve doplatila v Tatrách, kedy cez chodník viedla obrovská mravcia cesta a ja som stupila rovno do nej, dostala som totalny panicky záchvat, skákala som a kricala no hrôza... Tak odvtedy keď si idem sadnúť na trávu, tak sa vždy pozriem, či v okolí nie je mravenisko.
» www.birdz.sk/lemmy67/obrazok...