Po neúspešnom pokuse o zostavenie politicky orientovanej ankety, vás idem obťažovať s jednoduchšou anketou. Otázka je rovnako jasná, ako pokusy Ficovcov ovládnuť médiá. Nič viac nemám na srdci takto v nedeľu.
Ako kedy, ako komu a ako čo. Ale s tými najtajnejsimi, najzávažnejšími a najdolezitejsimi problémami a pochybnosťami sa zverujem obvykle môjmu psychiatrovi, ktorý je zároven aj môj psychoterapeut. Jemu dôverujem asi najviac... Kedysi to bol môj otec, ale za posledný rok a pol sa to úplne zmenilo žiaľ.
A kamarátom som sa ešte niekedy pred asi 10 rokmi začala otvárať až moc (a mali tendenciu direktívne mi radiť do zivota, čo a ako mám urobit, pričom ja som vedela, že to tak to spraviť rozhodne nechcem...aj keď to mohli myslieť dobre, ale mne to vždy skôr dosť ublížilo.). Zmenili sa samozrejme časom aj oni v tomto, ale ja už som veľmi opatrná a citlivejšie témy už pred nimi radšej neotváram. Vyberám si čo a najmä komu kedy poviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
pripadne sa sfetujem, zhulim, ci najebem! pripadne vsetko naraz.