@grietusha práveže v "dnešnej dobe" je to skôr "nenormálne" bo šak nikto sa neoslovuje na ulici... a keď tak len známi... a navyše keď ideš tak po ulici oslovíš a potom nevieš čo povedať to je trapas
@ikuto no áno, treba, ale môžeš si byť istý, že nič horšie ako strápnenie sa, sa ti nestane. a všetko lepšie, ako si doma trieskať hlavu, poprípade stalkersky vyhľadávať na nete, kto to bol.
@eraser keď to človek urobí milo a nápadito, tak je potom za idiota ten, ktorý odmietne, si myslím.
@grietusha tiež pravda... treba však vychytať okolnosti a ako @ikuto vravel, mať na to povahu, pohotové nápady a hlavne ochotu obísť hrdosť či hanblivosť a prelomiť bariéry s prakticky cudzím človekom... čo sa u nás, za triezva, myslím málokto nájde čo toto všetko spĺňa je to až príliš otvorené, možno až pokrokové zmýšľanie na našu konzervatívnu kultúru... a len málo jedincov si dovolí vytŕčať z davu... a predovšetkým, s údivom sledujem, aké traktáty som schopný vyprodukovať, než aby som si priznal, že práve spomínaná hrdosť s hanblivosťou ma držia v tom šedom dave...
zatiaľ mám s kontaktom na ulici len zlé skúsenosti....jeden ujo sedel vedľa mňa vo vlaku a začal ma chytať za kolená, tak som sa začala rehotať a odišla som, a potom na autobusovej zastávke nám jeden opitý nútil cukríky, to som sa tiež smiala, ale kamoška naňho začala kričať, že nech vypadne a to mi prišlo ešte smiešnejšie ....ale keby za mnou príde niekto, že je milý alebo tak, tak sa s ním rada porozprávam, aj keď by som si dávala pozor....lebo aj tak, nikdy nevieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
normálne!
ty čo máš s @argentina (argentionou)????
no, presne také ankety zakladá ...podľa mňa ste rodina, len o tom neviete
ja by som išla, keby za mnou niekto prišiel a zavolal ma na kávu, tak príjemne, s úsmevom a zároveň milo drzo.
a vždy, keď som na trhoch, tak si predstavujem, že tam niekto kúpi nejaký tulipán a rozbehne sa s ním za mnou. len tak.
veď to je super!
to nemalo byť smiešne:d:d
@ikuto no áno, treba, ale môžeš si byť istý, že nič horšie ako strápnenie sa, sa ti nestane. a všetko lepšie, ako si doma trieskať hlavu, poprípade stalkersky vyhľadávať na nete, kto to bol.
@eraser keď to človek urobí milo a nápadito, tak je potom za idiota ten, ktorý odmietne, si myslím.