nedajú sa označiť všetky možnosti...každému to svedčí inak, nikdy som nemal vyhradenú farbu/dĺžku vlasov, farbu očí, veľkosť mihlaníc a neviem čo všetko sa ešte takto idealizuje
je mi to jedno, podľa typu holky... od dlhých po kratke... a nedavno som videl neskutocne krasnu holku, ktora bola uplne dohola... a mega jej to pristalo... cierny kostym, nohavicovy, mega vysoke boty, ruzova bluzka a na lavej casti vyholenej hlavy super motív malovaný hennou... dokonala bola... a asi o 20 cm vyssia aj vdaka opatkom, no
ako na ktorej, ale podla mna uplne najkrajší úšes je tak po bradu, rovno podla hrnca a ešte s ofinkou. ale kludne aj trochu dlhšie než po bradu može byt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Mne sa ale nepáči to, keď si baby vyholia polku hlavy, no offence , len môj názor
a na mne dlhé .. tak aj pestujem pomaly :happy:
plus čokoľvek, čo siaha nižšie ako sú lopatky sa mi už zdá nevkusné. pri krátkych limity nemám, uznávam aj rôzne stupne vyholenia, viacerým to svedčí