... na Birdz.sk? Zaujíma ma, ktorá verzia Birdzu bola vtedy aktuálna, nejaký príspevok, fórum, blog, čo vá sem doviedlo, hocičo, čo vám dodnes utkvelo v pamäti. Zaspomínajme si!
Napíšem aj ja, pamätám si vtedy žltý birdz s csskami dosť často mi vo výsledkoch google ukazovalo odkazy na rôzne fóra na birdzi, tak som nejak pasívne začala vnímať existenciu birdzu a zaregistrovala sa sem, ale pravidelne som sem začala chodiť až o pol roka neskôr ešte si pamätám greyness a jej profilovku a demoniqangel (od ktorej je odvodený môj nick)
2007 tusim (neviem aka verzia to bola) ale viem ze som mal 16 rokov a ludia z partie mi vtedy povedali o tom a ja som si to tu len tak zbezne pozrel (nejako zlty vtedy bol asi)
a pamatam si ako som sem prvykrat citala nazory ludi na Bratislava vs. Vychod a ako prveho birdzaka som si zapamatala Pernika (kvoli menu, ale ten tu uz asi ani nechodi) zaujimave je, ze som sa zaregistrovala az o cca 3-4 roky neskor, hoci som sem uz celkom aktivne chodila
mna sem dotiahla @Nicoolka a pamatam si ze mi pomahala s upravou webky, lebo bola vtedy poriesena jak CSS a kazdy mal svoj profil zariadeny do podoby aka sa mu pacenkala... a bolo to mega mega super lebo ked si clovek klikol na niekoho profil tak videl ci ma nejake esteticke citenie, co sa mu asi tak paci a co od neho mozno aj cakat...
Nvm, chcel som tu blogovať tak som niečo napísal a Antifunebrak a Anzu mi napísali dosť v pohode konštruktívne kritiky tak som si pomyslel že sú tu milí ľudia čo ma ďalej posunu
ja si pamatam iba vycinanie antifunebracky... a inak to mam zafixovane iba so svojim osobnym zivotom... 1. rocnik na VS, po zimnom semestri, sama na intraku, hrozna bolest zuba a zubna pohotovost a ked som odtial prisla, tak som sa zaregistrovala... dovtedy som sem chodila bez registracie asi rok, prvy kontakt s birdzom bol, ked som googlila nejaku maturitnu temu
Asi @mayben a jej Duševný dážď; to bol okrem Krutejfunebráčky 1 z dôvodov, prečo som sa sem regol. Super napísaný blog a ona pre mňa vtedy bola najkrajšou ženou, akú som v živote videl
Ja som hladala jednu babu s nickom @Listiusova alebo tak nejak, bolo to pred 10 rokmi cca a nasla som ju na Birdzi a hned ze vau, to mozbyt fajna stranka, potesila som sa kolko sa tu da toho vyplnat v profile (na vyplnanie som sa hned aj s nadsenim vrhla .
.a tak no
Ale mali by sme spisat nejaku peticiu za stary birdz s csskami a mnozstvom otazok v profiloch a taak, vsak ludia, toto neni nas birdz!
pamatam si len, ze som mala cssko pjekne s Edie Sedgwick, ale to som este bola hlupa a myslela si, ze je to warholova zena, lebo som kedysi davno videla ich "svadobnu fotku" ahhahah. to cssko som robila asi dva tyzdne, lebo som tomu nerozumela a tak ma to nastvalo, ze som tu asi pol roka potom nesla.. potom som tu stalkovala babu, ktora sa moc lepila na mojho frajira (uz si nepamatam jej nick:/ ) a potom som to tu zacala pouzivat ako normalny clovek konecne
Aha na Birdz? No neviem, ale ja si pamätám, že kedysi boli webky akoby vo forme takej béžovej nástenky a rôzne veci tam boli akože prišpendlíkované. Ale neviem teda, lebo nikdy som to nevidela na žiadnom screenshote ani nikde už potom. Tak neviem, či sa mi to iba prisnilo, alebo to bola nejaká iná stránka alebo čo
Birdz bol tusim taky zlto modry? A prva spomienka je na jednu osobu ktora tu chodila a vdaka ktorej som tu zostala... inak by som sa tu asi na to vykaslala...
V tej dobe som si inak myslela ze su tu uplne super ludia...teda niektori aj boli.. ale potom to islo cim dalej tym viac dole vodou
prišla som sem, lebo som snorila bývalehé na googli a hodilo ma to sem a nejako som tu skončila a neodišla som kedysi som ale čítavala aj písavala blogy, a potom sa to zmenilo, blogy nečítam a len fórum sledujem
Neviem, či prvá, lebo si to chronologicky už nepamätám ale tuším tu boli roletky a ešteee... odpoveď na akú vysokú školu sa má ísť bola vždy EUBA a každý mohol mať profil aký len chcel podľa fantázie a schopností
Kamoska si robila srandu ze nasla web plny idiotov tak ze reku idem to kuk a boli vtedy take siahodlhe profili s milion kolonkami ako na pokeci a upozornenia chodili do sprav
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
viem ze ako prvu som si tu vsimla kittyboo a patuskaaa
a potom som chcela byt taka "slavna" ako ostatni
Cital som clanky o Milote (napr. » birdz.sk/casak/epizoda-v...
), existovalo tu zoznamovadlo, na fore bola Krutafunebracka
.a tak no
Ale mali by sme spisat nejaku peticiu za stary birdz s csskami a mnozstvom otazok v profiloch a taak, vsak ludia, toto neni nas birdz!
V tej dobe som si inak myslela ze su tu uplne super ludia...teda niektori aj boli.. ale potom to islo cim dalej tym viac dole vodou