Takze..chcela by som sa spytat aku vy pouzivate Lebo ja pouzivam Maitalon ( predpisal mi ju gyn. ze je nova a pod..) ale niekedy mi je nanic..boli ma brucho ,a pod..ale svoju " funckiu" splna perfektne ..... takze aku pouzivate vy? K tomu prip
ja mam Katyu, prvy mesiac ako som ju zacala brat som mala miernu nechut k sexu, ale potom to preslo a nepocitujem ziadne vedlajsie ucinky... a s pletou, tazko povedat, aj bez antikoncepcie mam obdobia kedy mam ksicht ako pubertiak a niekedy bez jebaciku ... ale u mna sa to odvadza od pozivania alkoholu, ked je po nejakej akcii tak sa vyhadzem
ja mam Regulon. Prvy mesiac mi bolo tiez spatne, pravidelne hodinu ci dve pred zobratim tabletky a pravidelne o tretej rano som sa zobudzala a nemohla som zaspat. teraz je to ok. co sa tyka pleti, tiez si myslim ze je to lepsie. Jedine negativum ktore pocitujem je par kilo navyse. nie vela, ale spravia svoje,, Zatial vsak menit nechcem, lebo je pre mna cenovo vyhodny. ak mas s nimi taky problem ze ti je stale zle, chod za doktorom a on ti da ine.
@hajzelbaba tak to mas teda pravdu si robim len prdel
@silv3 aleba? mas nejake skusenosti? myslim ze u teba nieje 99% pravdepodobnost otehotnenia, ale 100% congratulation !
@sallyna a tebe nevadi ze ti je nejak " spatne" pred tym ako si ides dat? ..kolko ich uz uzivas? ci to nahodou aj samo neprejde lebo mne inac... vyhovuju tie moje len to mi vadi ze mi niekedy nieje zrovna najlepsie
ja ich beriem uz nieco vyse pol roka, a bolo mi tak spatne len prvy mesiac-dva, potom sa mi to upravilo a od vtedy je to ok. Niekedy trva nejaky cas, pokial si telo na to zvykne. ale ak to trva dlhsie ako tie dva-tri mesiace, treba sa opytat doktora a najlepsie zmenit tabletky. ale to ti uz on povie
ja mam tiez maitalon kv.silnym kramom a zmena kt.nastala bola jedine to ze mam kusok jemnejsiu plet a ze neboli ma brucho cez kramy ale tyzden predtym takze to neviem ci je daka extra vyhoda..
ptm mozno si len namyslam ale mam pocit obcas ze mi narastli "dudy"
doteraz som uzivala Lindynette a nemala som ziadne problemy - kratke nebolestive kramy s prichodom na hodinu presne. No pred dvomi tyzdnami mi lekarka dala Maitalon, ze to ma takmer identicke zlozenie a este to aj zlepsuje plet. Plet som mala vzdy dobru, ale tak som skusila. Prvy mesiac mi bolo z casu na cas zle, tyzden pred kramami mam prsia tazke ako fras, co som nikdy predtym nepocitovala a mam slabe krce v bruchu tak raz za tri dni.
Takze este mesiac vydzim kym vsetky Mailtalonky spapam a presedlam spat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@silv3 aleba? mas nejake skusenosti? myslim ze u teba nieje 99% pravdepodobnost otehotnenia, ale 100% congratulation !
@sallyna a tebe nevadi ze ti je nejak " spatne" pred tym ako si ides dat? ..kolko ich uz uzivas? ci to nahodou aj samo neprejde lebo mne inac... vyhovuju tie moje len to mi vadi ze mi niekedy nieje zrovna najlepsie
ptm mozno si len namyslam ale mam pocit obcas ze mi narastli "dudy"
Takze este mesiac vydzim kym vsetky Mailtalonky spapam a presedlam spat...