Ked mam cas, a naladu citat, tak si dam zoznam najnovsich blogov a tie rebricky v neviemktorej sekcii birdzu, otvorim vsetko na taboch a citam doradu...co sa mi paci, ohodnotim a co si pyta reakciu, tak okomentujem. Pribehy na pokracovanie niekedy prekakujem, lebo by som musela citat dalsich 5 dielov pred tym, ale ked to vyzera putavo, tak citam aj vsetky predosle. Niekedy sa vyhybam basnickam, alebo naopak, ich vyhladavam, ked mam depku, lebo vsetky su o tom istom. Nebudem si predsa kazit naladu.
ja ani neviem. v poslednej dobe pozerám len tie, ktoré okomentoval niekto z mojich priateľov a keď mám viac času, tak si vyberám.. ale neviem, na základe čoho, fakt
kvoli velkemu mnozstvu clankov, na ktore vsetky nemam cas som zacal vytriedovat.
necitam: basnicky, vymyslene, bez diakritiky, tie kde namiesto "k" pouzivaju "q", prilis negativne
citam: od tych, ktorych mam medzi kamaratmi; od uz znamych autorov; skutocne pribehy; vtipne
aj z tych so by som si rad precital si neúrecitam vsetky, lebo zväcsa sa divam len na nastenku, tak mi aj nejake ujdu
este doplnim, ze rad si precitam akekolvek tematicky zamerane na PC a vsetko s nim.
pripajam sa k 18...a este by som chcela dodat aj ze namiesto "v" "w" a niektori extremisti dokonca pisu namiesto "ch" "x"...to uz je potom fakt o nervy....
dvoch ludi co viem ze pekne pisu to vzdy citam,take smutne to je ale pekne a este ked mi niekto z priatelov povie ze precitaj si moj blog a basnicky tiez necitam
mal som niekedy veľmi rád blogy, no odkedy je nový dizajn birdzu tak ich nečítam takmer vôbec, nejako mi unikajú ... ):/ a ak mam čas tak si prečítam len tie, ktor=e su v "TOP-ke"
V prvom rade to musi byt s diakritikou. Ak niekto nepise s diakritikou, pochybujem ze si da tu namahu, aby bol jeho blog naozaj dobry. Dalej necitam pribehy na pokracovanie (kedze na to nemam tolko casu) a basnicky, iba ked ma niecim mimoriadne zaujmu. Posledne kriterium je, aby hned prve dve vety nevyzerali ako zbuchane za jednu sekundu a bez stipky snahy a inspiracie. No a tie blogy, co mi po tychto troch podmienkach este zostanu, tak tych je obvykle dost malo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a najmenej citam asi basnicky..
a potom ked nieco zaujimave najdem..ale neda sa vsetko čekovať....
necitam: basnicky, vymyslene, bez diakritiky, tie kde namiesto "k" pouzivaju "q", prilis negativne
citam: od tych, ktorych mam medzi kamaratmi; od uz znamych autorov; skutocne pribehy; vtipne
aj z tych so by som si rad precital si neúrecitam vsetky, lebo zväcsa sa divam len na nastenku, tak mi aj nejake ujdu
este doplnim, ze rad si precitam akekolvek tematicky zamerane na PC a vsetko s nim.