Mala som aj psa, aj mačku, aj papagája, aj rybky a škrečka a tiež myši a potkany a mám aj ježka. Chcela by som korytnačkúúú takú úplne malilinkú alebo chameleóna
no moj sen je mat raz pandiu farmu (panda cervena),len este sa potrebujem skamaratit s kompetentnými osobami
+ tam bude jedna mačka,alebo dve.(dnu jedna britska modra a vonku nejaky kocour tušnušky) a ešte pesovia. asi tiez jeden alebo dvaja (buldoček a možno labroš)
tak a už niet miesto pre chlapa
Mali sme škrečkov, andulky.. a teraz máme psa. A furt nechápem ľudí čo hovoria koľko práce je s psom. No hej je ale iba kým je to ešte šteňa ale potom už je to v pohode a oveľa menej práce s ním mám než som mal s takým škrečkom čo furt robil bordel.
Ja by som veľmi chcela mať mačku no som na ne alergická a to ni je v poriadku ale skôr by som brala aj Huskyho no to by ma veľmi potešilo ale asi môžem snívať ďalej o tom aby mi prestala alergia a aj keby som ju nemala moja matka nemá mačky moc v láske tak budem snívať aj o tom aby zmenila svoj názor alebo môžem snívať o tom aby som raz našla doma huskyho. Alebo keď už tak nejaké zvieratko. Jediné zviera ktoré mám je môj brat no ale také zviera nechcem!!!! Neviem čo budem robiť asi len dúfať :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale v krajných prípadoch by som zvolila turritopsis nutriculu, aby som ju predala svojim deťom a tí svojim a tí svojim...
a pandicku a levika a opicku
+ tam bude jedna mačka,alebo dve.(dnu jedna britska modra a vonku nejaky kocour tušnušky) a ešte pesovia. asi tiez jeden alebo dvaja (buldoček a možno labroš)
tak a už niet miesto pre chlapa
vlastne chcem!
kapybaru!!!!!!!!!
a potkaník, toho už aj mám
mala som aj rybky, ale bojovnica všetky pojedla
a aj potkaniky som mala, ale mamka ich dala preš
a pandia farma neznie zle
a taku havku aby to v šteniatkovskom štadiu vyzeralo ako macko ♥