seba by som zaradila sem alebo o možnosť nižšie (tak medzi), mnohých používateľov aj o viac možností, ale aj tak prevažujú (čo sa týka aktívnych používateľov) takí, ktorých odhadujem na vyššie a vyššie
zacinam rozmyslat, ci nie je adekvatnejsia ta moznost pod tym ked ja by som povedala, ze z diskuterov spriemerovanych tak 110, cize slightly above average, ale zase 110 a 120 je dost rozdiel, rovnako ako 100 a 110
Co sa vo vyssich rozmedziach tolko vyzdvihuje ten manazment? Co poznam ludi s IQ nad 130, myself included, vsetci do jedneho by boli hrozne zli manazeri
Že 20 - 50 najnižšia možnosť. Troška egoistické, nemyslíš ? Ale nie srandujem, samozrejme že vyššie ako 140...Je to 200, enormný stupeň geniality ! :happy:
klasicka gaussova krivka bude takisto tu ako u bezneho obyvatelstva podla mna ...
statistika nepusti, kedze tu nie je ziadne specialne kriterium dane
(aj ked prejst registraciou, ci ovladat pocitac je specialne kriterium pre IQ viac ako 80 a pod.)
20-50 ......................
Je síce pravda, že som tu aj ja, ale predsa len ja som jeden, a ostatních birdzákov je XXX, takže to kleslo až na 20-50, myslím, že priemerné IQ na birdzi je podla mna presne 21,4
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
treba ale dodat, ze keby tu nehniezdil warhawk, tak by bolo aspon o 10 vyssie
sečteno a podtrženo, 110-120 hold, som optimista
Ale páči sa mi slovo superiorská
Škoda, že v popisoch viac nešpecifikovali vysoké školy, napr IQ 130 Informatika, IQ 100 Bezpečnostný manažment
No čo čítam občas nejaké statusy a divné fóra, priemerné IQ bude fakt len priemerné, 90-110
statistika nepusti, kedze tu nie je ziadne specialne kriterium dane
(aj ked prejst registraciou, ci ovladat pocitac je specialne kriterium pre IQ viac ako 80 a pod.)
Asi nie je k tomu viac čo dodať.
Je síce pravda, že som tu aj ja, ale predsa len ja som jeden, a ostatních birdzákov je XXX, takže to kleslo až na 20-50, myslím, že priemerné IQ na birdzi je podla mna presne 21,4