presne ako píše @stmortiis žiadne, ani raz som ho nepoužil, a ked si človek vie dať pozor nič sa nemôže stať...
no to si teda na omyle!to si mas skor viac stastia ako rozumu......
chalan sa nemusi spravit aby do holky sli spermie teľa...ale aj pocas styku xalanovi vytekaju z penisu a ani o tom newie ..........alebo ta holka brala tabletky
len tak dalej bez kondomu ...a kongratulejšns k dieťatku ptm..
@justsmile mne nemusíš vysvetlovať aké su tu "riziká", mám to povinne naštudované až po submolekulárnu úroveň, aj pri HD, OŠ, či králikoch, a u ludí je to veľmi podobné,
aj ked spermie majú v vagíne a príslušných priestoroch relatívne vyhoujúce prostredie, je mizivá šanca že sa niektorá "zatúlaná" v zdraví a štastí dostane až k vajíčku. v skutočnosti ani pri tých relatívne vyhoujúcich podmienkach nemajú veľkú šancu prežiť, a oplodnenie nemusí nastať ani pri "plnej dávke" relatívne nízku životaschopnosť spermií voči iným bunkám kompenzuje ich početnosť, no tých zatúlaných je nehorázne málo. a
štatistika nepustí
Nebojím sa následkov až baba otehotnie, ale v určitých prípadoch by som gumu možno použil...
a jasné že tabletky sa lepšie pokiaľ baba nemá sklerózu...
a ani bába sa nebojím... ked príde tak bude... a ja sa buem museť prispôsobiť situácií...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
presne ako píše @stmortiis žiadne, ani raz som ho nepoužil, a ked si človek vie dať pozor nič sa nemôže stať...
no to si teda na omyle!to si mas skor viac stastia ako rozumu......
chalan sa nemusi spravit aby do holky sli spermie teľa...ale aj pocas styku xalanovi vytekaju z penisu a ani o tom newie ..........alebo ta holka brala tabletky
len tak dalej bez kondomu ...a kongratulejšns k dieťatku ptm..
ja Primeros Tea Tree mam rad durexy mi nejako niesu mile
@chors Romanko koledujes si o bábo
aj ked spermie majú v vagíne a príslušných priestoroch relatívne vyhoujúce prostredie, je mizivá šanca že sa niektorá "zatúlaná" v zdraví a štastí dostane až k vajíčku. v skutočnosti ani pri tých relatívne vyhoujúcich podmienkach nemajú veľkú šancu prežiť, a oplodnenie nemusí nastať ani pri "plnej dávke" relatívne nízku životaschopnosť spermií voči iným bunkám kompenzuje ich početnosť, no tých zatúlaných je nehorázne málo. a
štatistika nepustí
Nebojím sa následkov až baba otehotnie, ale v určitých prípadoch by som gumu možno použil...
a jasné že tabletky sa lepšie pokiaľ baba nemá sklerózu...
a ani bába sa nebojím... ked príde tak bude... a ja sa buem museť prispôsobiť situácií...
@chors pochopila som ty uchylak