Aké používate kondómy? Akú značku a typ? Skúšali ste už vrúbkované? S priateľkou používame primerox texture ale tie vrúbky akoby nebolo vôbec cítít. Kde majú najlepsi vyber kondomov? Chceli by sme skusit nieco lepsie.
dal som si do google hladat kondomy a nasiel som toto kondomshop.sk, mate s tym skusenosti? Je tam toho celkom dost a hlavne strasne lacno oproti obchode
ja si kupujem v obchodoch ale nablizku maji akurat "az" 3 druhy a v tescu na to mtiez niesu bohvieako.. asi si objednam na skusku z toho obchodu ak s tym nikto nemate skusenost
objednal som nam na skusku zo skoro kazdeho druhu kazdej znacky po par kuskov z kondomshop.sk, tak uvidime, potom dam vediet co je naj. Hlavne sa tesim na pleasuremax
ja mám skúsenosť s vrúbkovanými - neviem ako sa presne volajú - z durexu sú také ružové a oranžové. Ružové sú naprd, oranžové sú GENIÁLNE. Teda dievča si musí trochu zvyknúť, ale potom to príde
ja odtial kupujem pravidelne uz skoro mesiac,objednal som dvakrat a vzdy som to mal doma na druhy den, s nejakym prekvapenim vnutri, este som nebol so ziadnym obchodom taky spokojny. na ich odporucanie kupujem » www.kondomshop.sk/14-kondomy-prim... a sme maximalne spokojni
jasne...ja s priatelom pouzivame pepino ...ale je to na pi...cu neodporucam pretoze sa uz stalo ze jeden sa nam roztrhol a jeden bol prasknuty uz po otvoreni
lol, ja som bol na festivale, kde sponzorom bol durex a rozdavali balicky zadara ... mam teraz zasobi na 5 rokov skoda, ze nemaju taku zarucnu dobu ... asi budem rozdavat k narodeninam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ja mám skúsenosť s vrúbkovanými - neviem ako sa presne volajú - z durexu sú také ružové a oranžové. Ružové sú naprd, oranžové sú GENIÁLNE. Teda dievča si musí trochu zvyknúť, ale potom to príde