Aké kúsky oblečenia alebo doplnkov milujete na mužoch?
Ja mám kolosálnu slabosť na mužov ktorí nosia mokasíny a kvalitné pánske hodinky. A čo vy? Máte nejakú podobnú úchylku na nejaký kus pánskeho oblečenia?
Bud sa vyznas a vies rozoznat kvalitne hodinky od nekvalitnych ... alebo pravdepodobnejsia moznost prastil ta velky balik tzv. damskych ci mozno aj panskych casopisov ... a nasledky na seba nenechavaju cakat.
@gabika81 Vážne, dnes si sedím s babami a jeden ide okolo.. a nebolo to tielko, normálne tričko, také zeleno neónové a ja pozerám, že toto je fail.. ale tak účel to splnilo, upútal
@shoesmaniac mne sa veľmi páči ked má chlapec na sebe nejaké kožené náramky, biele tričko alebo biela polokošeľa ktorá je chic a ešte ked krásne vonia tak koniec, ,,visim" na ňom
u mňa vždy zaberie keď má niečo tmavomodré, alebo obyčajnú šedú miniku, ale musí byť s kapucou. robím v obchode, takže sa za deň vinadívam, ajajajaaaaj
čierne nohavice, biele tričko, čierna kožená bunda so streborným vzorom, vybíjaný opasok, čierne topanky, možno ešte dáke reťaze na krku a na nohaviciach....
kosela z rozopnutym hornym gombikom (spod toho trciaca chlpata hrud) zapravena do padnutych nie uplne skinny rifli, platenky na nohach, rukavy vyhrnute a spod nich vykukajuca kerka na silnych predlaktiach..
(uz len nech to ma bradu a krasny usmev a prestavam rozpravat)
len preboha ziadne sperky a ked tak minimum.. a neznasam muzov s nausnicami.. malokomu sa to hodi..
Vo všeobecnosti sa na chlapa pozriem z diaľky ak má košeľu. A zblízka ak má nejakú retiazku napr. s krížikom,čo mu len sem tam vykukne spod tej košele. Ale inak je mi to šuma fuka, v podstate sa málokedy stretnem s kusom chlapského oblečenia, čo sa mi nepáči.
A nechodím nakupovať oblečenie so svojím chlapom, lebo máme úplne iný vkus. On sa oblieka seriózne akože sem tam nejaké sačko a tak a ja sa idem roztopiť pri kreslených postavičkách. No čo, nie vždy dospievame rýchlejšie
v týchto veciach sa vážne neorientujem. myslím, že sa mi páči viacero štýlov. ale som instantne priťahovaná mužmi s dredmi, s conversami alebo kanadami, páčia sa mi kárované košele a náramky/prívesky v etno štýle.
hlavne žiadne príliš elegantné/slušné oblečenie, ani oblečenie typu "toto mi vyberala mama"
košele su vážne fajn aj spominane hodinky, a celkovo jednoduchy štyl...a na druhej strane sa nechavam uniest dredmi take to etno, to teda jo (no niektori su pekni vo všetkom.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
filip
alebo košele
a košeleee
@0 (ach)
Ty mas nejaku oblubenu znacku?
a oblek
a potom samozrejme, hore spomenuté košele
Je strasne zaujimave ako moze jeden doplnok zmenit muza.
...Btw, tie hodinky na obrazku su NADHERNE. Mas dobry vkus!
(Také pásikavé s veľa gombíkmi a golierom inej farby, vyjadrujem sa ako degenerát, ale netuším, ako to nazvať.)
K tomu napr. biele tričko a náhrdelník, asi ako tu 0:56
(iba príklad)
» www.google.sk/imgres?num=10&u... ♥
a ziadne nausnice !!!
(uz len nech to ma bradu a krasny usmev a prestavam rozpravat)
len preboha ziadne sperky a ked tak minimum.. a neznasam muzov s nausnicami.. malokomu sa to hodi..
K téme- košele
a obely tiez vecsinou nie je na zahodenie
hlavne žiadne príliš elegantné/slušné oblečenie, ani oblečenie typu "toto mi vyberala mama"
+
a som tvoja