@fernet271 - zvieratá boli na to stvorené aby sa jedli ty zasratá krpaňa ! Keď lev chytí antilopu tiež nemyslí na to že to niekedy žilo, je to jednoducho jeho zložka potravy .... hlupaňa ...
@fernet271 medzi odpovedami je nejaka ziva bytost??? nechcem do teba rypat, mno ja jedavam len maso zo zvierat, ktore su uz mrtve, teda mi kurca nevydzobava ryzu ktora lezi okolo neho...
nejes maso, aby zvierata mohli dalej zit... ok... tak teda nejedz ani vajcia, ved tym nepriamo zabijas kuriatka a podobne srandicky :o) a vlastne by si nemala jest ani ziadne veci rastlinneho povodu, ved tym oberas o potravu nevinne zvieratka...
ja kuracie na všetky spôsoby, ostatné mäsá neviem len tak ľahko jesť. napríklad rezeň nezjem, šunku áno. Steak nezjem, ale hamburger áno nechutia mi len tak tie masiská
Ubližujú vám vegetariáni svojim prístupom? Alebo vás chodia za každý kúsok mäsa čo zjete mlátiť? Alebo aký máte dôvod že sa tu do nich podaktorí navážate?
Proste nejedia mäso, majú taký názor aký majú, čo ale podľa mňa neznamená že sú menejcenní alebo čo... A je to čiste ich vec...
A tí čo sa tu oháňate potravinovým reťazcom, už som počula aj vedeckú teóriu, že človek bol pôvodne bylinožravec. (tá teória pokiaľ viem, nebola potvrdená ani vyvrátená, ale možno sa mýlim...)
@poppy1104 však teba henten emácky trend zachvíľu prejde
@fernet271 si vegetarián a hlasovala si za ryby?? ryby nie sú mäso? a ako môže na tanieri ležať živá bytosť?? však to už je nejako asi tepelne upravené...či ty si chytíš rybku drbneš si ju na tanier a ješ??
@Positive34 nie je to ziadny emacky trend a ziadny je*nuti emaci ma netrapia...ani som nevedela ze nejedia maso... btw maso sa mi hnusi a v nasej rodine takmer nikto neje maso...
@fernet271 ja neviem, ja keby som nejedla mäso a nebola by tam možnosť že "nejem mäso" alebo pod. tak nehlasujem za nič...však je to trošičku logické aj ... že keď nejem mäso tak nehlasujem zaň...
ale ako nie preto ze by mi bolo luto tych zvierat..to je kolobeh zivota v prirode..len mi ine proste nechuti no este zajacie je v pohode a kacacie zjem ked ine nemame ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
minimum ludi je zive zvierata a myslis ze ked nebudes jest maso tak sa ich bude menej zabijat alebo co ???
a suhlas s @5
Znesiem dobre pripravenú divinu a ryby, ale k šťastiu mi nechýbajú.
nejes maso, aby zvierata mohli dalej zit... ok... tak teda nejedz ani vajcia, ved tym nepriamo zabijas kuriatka a podobne srandicky :o) a vlastne by si nemala jest ani ziadne veci rastlinneho povodu, ved tym oberas o potravu nevinne zvieratka...
A ani som si nemyslela že toto niekedy poviem
Ubližujú vám vegetariáni svojim prístupom? Alebo vás chodia za každý kúsok mäsa čo zjete mlátiť? Alebo aký máte dôvod že sa tu do nich podaktorí navážate?
Proste nejedia mäso, majú taký názor aký majú, čo ale podľa mňa neznamená že sú menejcenní alebo čo... A je to čiste ich vec...
A tí čo sa tu oháňate potravinovým reťazcom, už som počula aj vedeckú teóriu, že človek bol pôvodne bylinožravec. (tá teória pokiaľ viem, nebola potvrdená ani vyvrátená, ale možno sa mýlim...)
ona to tak vníma a ja tiež,aj ja som vegetariánka,no a čo teraz?
mäso mi nechutí,až sa mi hnusí,nejem ho,ale nebudem tu nadávať ľuďom,ktorí majú na to iný názor ako ja!!!
@fernet271 si vegetarián a hlasovala si za ryby?? ryby nie sú mäso? a ako môže na tanieri ležať živá bytosť?? však to už je nejako asi tepelne upravené...či ty si chytíš rybku drbneš si ju na tanier a ješ??
a mäso mám rada, som na ňom závislá
Na zvery akosi dlabem, proste mi to nechutí a to čo mi nechutí jesť nebudem.
- surové bez tepelnej úpravy (nanajvíš údené)
- dobre posolené
- dobre nakorenené
- veľmi čerstvé, najlepšie čerstvo zabité
» halbot.haluze.sk/?id=5080...
(UPOZORNENIE: nevhodne pre slabe povahy a zaludky, blablabla)