Vidíš tú lupu napravo hore? Napíš tam antikoncepcia a máš tam toľko skúseností, že to môžeš aj doma mačke nadeliť bez strachu, že by si nevedela čo to urobí
ak myslíš lieky, brala som ich necelý týždeň, malo mi to zmierniť bolesti, neviem ako sa tie lieky volali bolo to dávno a musela som chodiť k neurológovi, lebo som začala mať také bolesti hlavy, že som nemohla nič robiť, nikdy v živote ma tak nebolela hlava a bolo to pred maturami písomnými..našťastie dovtedy lieky od neurológa zabrali, boli to lieky aké sa berú aj na epilepsiu..
pritom keď som hovorila gynekológovi nechcel veriť, že to mám z tých liekov....odvtedy žiadne lieky tohto typu brať nechcem
druhá HAK ktorú beriem teraz mi zlepšila kvalitu života asi o milión percent.. odmalička som trpela na brutálne silné migrény s aurou, veľmi časté, vždy som 2 dni nemohla vyliezť z postele, čo som odpadávala a grcala.. v júni 2011 som začala brať MAITALON, je august 2012 a ja som odvtedy nemala migrénu ani raz..
S HAK nemám veľmi dobré skúsenosti ... vyskúšala som asi 3 značky ... o zadržiavaní vody v tele ani nebudem písať, chuť na sex (pomaly z nymfománie) žiadna, čiže som to brala na nič ... a potom taký divný vnútorný psychický pocit, neviem to opísať ... jediné plus, že mi to upravilo krámy a žiadne bolesti pri nich ... a niekedy som to zabudla zobrať, ale tehotná som našťastie ešte nebola ... a ešte niečo ... myslím, že nie som úplne blbá, ale z príbalového letáku som istú dobu nevedela vyjsť a tak som to brala zle, ale potom som na to prišla .. teraz používame gél Pharmatex ... šupneš ho tam pred sexom a účinkuje (ževraj) 10 hodín ... a zatiaľ v pohode, žiadne vedľajšie účinky, nepoškodzuje pečeň a pokiaľ viem nie som tehotná
Gynekologička mi treskla hneď za 34eur antikoncepciu vraj na tvár a vlasy. Vlasy mi začali neskutočne padať a stále aj padajú a tvár? žiadny rozdiel. Dokonca som schudla 5kg. Takže ju idem zmeniť a dúfam, že s tou problémy žiadne nebudú
brala som hormonala antikoncepciu na upravenie cyklu.. sposobila,ze som kramy nedostavala vobec disappointed: a nie,nie som tehotna, riesila som to s tou "uzasne skvelou" gynekologickou a bola som aj na testoch) ..po mojom prosikani aby mi zmenila HAK, sa na mna vyvrieskala,ze ci som lekarka ,ze si to chcem zmenit a dala mi ine tabletky.. a este horsie.. tak som to vysadila uplne..
ja ju už beriem skoro rok a môžem povedať že sa to oplatí napraví sa ti cyklus a k tomu budeš mať menšie bolesti keď mám menštruáciu .. ja užívam Belaru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
pritom keď som hovorila gynekológovi nechcel veriť, že to mám z tých liekov....odvtedy žiadne lieky tohto typu brať nechcem
a nebola som ani tehotná