no ked som zachytil svoje meno (@32 ) tak som sa musel vyjadrit ... chalan Gylfi a dievca neviem, to by som nechal na zenu... aj ked Mirka sa mi velmi paci... ale jedna vynimocna zena s tymto menom uz v mojom zivote je
fúha, keď mne sa furt páči niečo iné a už som nad tým dlhšie neuvažovala... myslím, že ma ešte celkom drží Adam a Leda... dôležité je dať pre mňa meno, s ktorým by dieťa v zahraničí nemalo problém... napr. mňa dosť otravovalo všetkým vysvetľovať, že nie som Susanne... aj keď sa uvidí, či vôbec deti budú, dnes mám zlosť na chlapov...
@Petoooooooooooo Hana? To je tak ženské a nepríjemné meno zároveň
K otázke - každú chvíľu sa to mení, ale určite nie nejaké radové typu Peter, Katarína atď. Ale ani zas moc výstredné a zahraničné. Niečo neobvyklejšie, ale domácejšie.
Pre dievča nemám poňatia, ale pre chlapca mám vybratých pár super mien - za ktoré by ma to dieťa nenávidelo - Oktávius, Regulus, Markus
(milujem mena končiace sa na -us)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
a ešte sa mi páči Soňa, Kamila alebo Miriam
Daniel , FREDERIK ♥ , Matej ..
Sophia, Diana, Rebeka, Vivien, Vanesa
Iľja/Lucián/Kazimír
dievča: Laura, Alex Chiara, Sarah, Lea,Sophia,Vivien, Emma ....
chlapcenske Guilherme
Ale s Danielom súhlasím a dievčaťu by som dala asi Daniela
dievča: Sabína, Nela, Sofia, Rebeka
Chlapec Patrik, Lukáš
...a neviem prečo ale viac sa mi páčia anglické mená :-S
A pre dievča netuším.
K otázke - každú chvíľu sa to mení, ale určite nie nejaké radové typu Peter, Katarína atď. Ale ani zas moc výstredné a zahraničné. Niečo neobvyklejšie, ale domácejšie.
(milujem mena končiace sa na -us)
kornelia, livia, sofia
ešte sa mi páči meno Uršuľa a Pixie
a pre chlapca by bolo Gregor Irtiš
Dávid, Daniel, Matúš, Adam
dievčaťu: Stephanie
Adam, tomáš