Som posadnutá nakupovaním naučníc... Naušnice nosím vždy a mám všetky možné druhy, materiály, ale aj krajiny pôvodu... Nemám nejaký špeciálny vyhradený typ naušníc, ja som to skôr ladím k účesu a oblečeniu... Btw, mám doma 160 párov...
zalte nausnice,take male kruhy...zlate nausnice sa mi nepacia (teda ta farba) ale tak co uz dostala som ich na narodeniny a su to jedine co mam tak snad ich nezahodim a okrem toho mozem nosit len zlato lebo na kov som alergicka..no proste mozem nosit len zlato..ale tak na biele zlato prachy nemam
náušnice nosím každý deň...mám síce aspoň 30 rôznych ale mám také 2-3 páry ktoré mám najradšej a tie striedam najradšej mám také vysiace s velkou bielou perlou či čo je to
na type nezalezi, ktore mi padnu do oci, tie si kupim (aj ked snazim sa to obmedzovat a troska sa ovladat, nech neskrachujem a ide mi to- od pred vianoc nemam ani jedny nove.) takze tak.
nosím také menšie nevýrazné, lebo iné nemôžem (trápna prax v nemocnici všetko zakazujú) tak bud guličky, kruhy(najmenšie aké sú), kvetinky... z bieleho zlata alebo striebra lebo bižutériu môžem mať tak maximálne jeden deň
nosim rada nejake haluzne nausnice...ktore ma zaujmu dizajnom...su niecim ine....no ale jednoznacne striebro alebo biele zlato ked bizu tak len vaazne riadne vymakanu a haluuznu..
ja mam svoje oblubene strieborne, ale podla oblecenia alebo prilezitosti si ich menim...a som alergicka na bizuteriu tak vacsinou strieborne alebo biele zlato...
ja som bola kedysi posadnutá náušnicami a vždy som kupovala nove a nove kým sa mi od bižu nezačali zapalovať uši fajne to bolelo a odvtedy nosím len strieborné náušnice.... je mi toho dosť ľúto, lebo strieborné sú drahšie a tak ich nemôžem mať 160 ako desiree..... pritom by som ich rada častejšie striedala....
no.. ja mam tez vela nausnic...a vzdy nosim take ake sa mi hodia k oblecku.. vzdy si to zladim... cely komplet aj s nausickami ... nastastie nemam taky problem.. ze by sa mi zapalovali od nich zapalovali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
...inak pridvam sa k tym, co mozu nosit iba zlate
na type nezalezi, ktore mi padnu do oci, tie si kupim (aj ked snazim sa to obmedzovat a troska sa ovladat, nech neskrachujem a ide mi to- od pred vianoc nemam ani jedny nove.) takze tak.
» www.birdz.sk/webka/tia999/fo...