To sú bokové, chcela by som ich vidieť zozadu, či sú to francúzske alebo klasicky strihané, a či majú vzadu ešte látku, alebo len čipku. Ale tangá to nie sú určite. Mám dojem, že tie už vyšli z módy Na týchto tvojich sa mi páči, že tie pásy, čo idú cez boky, sú hrubšie, nie tenké.
ospravedlňujem sa dobredu všetkým za vulgárnosť...
@camilla ty sa už prosím ťa uvedom a prestaň do každej jednej diskusie písať PIČOVINY, dobre?! Už mi lezieš na nervy! Lebo to, čo ty zo seba dokážeš vypustiť to je nonsens...
A podľa mňa, @camilla je FAKE. Lebo akosi sa mi nechce veriť, že 34 ročná žena by mohla byť tak drbnutá...
ono, sú tie čipkované boxerky pekné, ale ja keď som mala niečo podobné vždy sa to začalo párať.... samé nitky z toho trčali takže som sa na to vykašlala a mám radšej obyčajné "3 nitky"
ale! mám to rozdelené! ...keď som s priateľom, tak rada nosím nejaké pekné, sexy, zvodné....a keď som sama, tak si dávam kadejaké staré, prípadne slipy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
chodím na ostro ale keď to už musí byť tak slipuše.........filip
mmmmm...
To sú bokové, chcela by som ich vidieť zozadu, či sú to francúzske alebo klasicky strihané, a či majú vzadu ešte látku, alebo len čipku. Ale tangá to nie sú určite. Mám dojem, že tie už vyšli z módy Na týchto tvojich sa mi páči, že tie pásy, čo idú cez boky, sú hrubšie, nie tenké.
(snáď mi vyjdú obrázky
Dámske čipkované boxerky:
klasické boxerky:
Francúzske:
(pri francúzskych som našla aj ten tvoj obrázok )
Klasické:
javascript:ColorZoom(getValue(document.main.CURRENT_COLOR_ID),673,getValue(document.main.ALT_ORDER);
@camilla ty sa už prosím ťa uvedom a prestaň do každej jednej diskusie písať PIČOVINY, dobre?! Už mi lezieš na nervy! Lebo to, čo ty zo seba dokážeš vypustiť to je nonsens...
A podľa mňa, @camilla je FAKE. Lebo akosi sa mi nechce veriť, že 34 ročná žena by mohla byť tak drbnutá...
A nerob sa vekom v profile staršou, než si, lebo podľa tých tvojich drístov ti to aj tak nikto nezožerie.
Ale tak bola to anketa pre baby, len chlapsi mi ju trošku dobabrali Ale tak nech sa bavia. Aj ty si si zahlasoval...?
@yngrytka asi tak