a pokial by som podrastla vyše ako moja ženská forma (to by som radšej babou ostala tak by som bola uplne skvelý a úžasný chlap a presne viem aké háro by som, isto aspon nejaky čas, mala...mal!
proste by som bola čosi s vystupovanim Downeyho a úžasnosťou Hiddlestona a ak nie, tak aj tak by tak bolo!!! .D
lol
ak nie pre nič iné, tak pre jebnuté hormony kt. absolutne dokážu zmeniť žensku na sirénu jebnutú, nech ma akekolvek zasady a povahove vlastnosti a pre väčšiu "slobodu pohybu" v takom slova zmysle, že keď sa chce ísť chlap prejsť sám do lesa napr. tak ho tam môže hccheť akorat tak zabiť nejaky psychopat, ale keď ide ženská tka ju môže zabiť nejaky psychopať alebo (alebo aj aj) znasilniť nejaky úchylák....
proste nenávidím úchylákov..
vlastne keby zrazu dostanem nejaku super schopnosť a stala by som sa superhrdinkou, tak by som zsitovala a vyhladavala identity uchylakov a ich vrazdila! po ruskom tajomstva! 8) : D
No keby sa mam znova narodit tak zas ako muz, aj ked na par dni by som si ako spravne nadupany testorenom chcel uzit ako zena, ale nevidim ziadnu vyhodu byt zenou, vela estrogenu precitlivelost, kazdy mesiac cervena, obcasne deti odrodit . Hlavne co by mi chybalo je sila pri praci, ta sa neda porovnat a ta by mi najviac chybala, jasne niekto napise ze nejaka silna zena 100 kil atd, no ale to uz asi by nikto nechcel byt ci? som rad ze som muz a znova by som chcel byt, skor by som privital zas od zaciatku vsetko prezit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
MALOKEDY MAS TAK DOBRY DEEEEEEEEEN
ja by som sa chcel stavat nejakym zvieratkom a chcel by som zit na farme u @alpynus -a ^__^
@8
1. neverím na znovunarodenie
2. jedine ako zviera, väčšina ľudí sa mi hnusí
» www.birdz.sk/forum/co-znamen...
ale ako sa už spomínalo, na deň by som si to rád vyskúšal ako žena
uz mozes ist nas5 do kuchyne..
a pokial by som podrastla vyše ako moja ženská forma (to by som radšej babou ostala tak by som bola uplne skvelý a úžasný chlap a presne viem aké háro by som, isto aspon nejaky čas, mala...mal!
proste by som bola čosi s vystupovanim Downeyho a úžasnosťou Hiddlestona a ak nie, tak aj tak by tak bolo!!! .D
lol
ak nie pre nič iné, tak pre jebnuté hormony kt. absolutne dokážu zmeniť žensku na sirénu jebnutú, nech ma akekolvek zasady a povahove vlastnosti a pre väčšiu "slobodu pohybu" v takom slova zmysle, že keď sa chce ísť chlap prejsť sám do lesa napr. tak ho tam môže hccheť akorat tak zabiť nejaky psychopat, ale keď ide ženská tka ju môže zabiť nejaky psychopať alebo (alebo aj aj) znasilniť nejaky úchylák....
proste nenávidím úchylákov..
vlastne keby zrazu dostanem nejaku super schopnosť a stala by som sa superhrdinkou, tak by som zsitovala a vyhladavala identity uchylakov a ich vrazdila! po ruskom tajomstva! 8) : D
najlepšie by bolo, ak by moje telo fungovalo ako chlapské, ale bola by som žena