Všetko som zrušil, nemienim platiť za kokotiny. Občas si ešte reaktivujem Netflix na jeden-dva mesiace, ak sa ku mne dostane, že je tam niečo zaujímavé. HBO mám k paušálu, ale im by som mimo to nedal ani euro. Eurosport si vždy predplatím ten mesiac, keď ide 24h of Le Mans.
Jedine, co som si predplacala, bolo Nko, ale odkedy nam tu vladne pomateny saso, je mi uz aj z tej politiky tak zle, ze lepsie je to vsetko vytesnovat a nesledovat nic.
Ale zvazujem nejake spotify, lebo reklamy na jutube ma privadzaju do sialenstva
kedysi netflix a spotify, teraz uz nic - rovnako nevidim, ziadny zmysel platit za tieto veci, ked vsetko si viem dohladat zadarmo, chapem ze priemerny slovak predplati vsetko a potom sa bude stazovat, ze nema peniaze
počíta sa aj antivírus? mala som aj členstvá v nejakých fitness/wellness appkách, ale už nie a dlhšiu dobu som si predplácala Wolt premium, pretože sme si objednávali jedlo aj 5-6x do týždňa a ušetrilo mi kopec peňazí, keď som nemusela platiť za donášku ale už som to zrušila, teraz máme obdobie, keď varíme doma. a mám Rohlík premium - tiež zadarmo donáška + zľavy + malé nákupy 4x do mesiaca do hodinky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale zvazujem nejake spotify, lebo reklamy na jutube ma privadzaju do sialenstva