Velmi sa mi pacia utlucke zeny a aspon co si v okoli vsimam, tak k tomu tie nizsie maju blizsie. Plus sama by som prijala byt tak o 5-10 cm nizsia ale co uz
Toto su moznosti teda. Ako lepsi rozsah by nebol? Ked uz tak cca od 160 do 180. Ale vlastne by mi nevadilo, keby je aj viditelne vyssia nez som ja - mam 178, pokial by to bolo v nejakej norme, povedzme 190 asi. A zrejme by som nemal problem ani na tej opacnej strane, ak by mala povedzme nejakych 155. Kazdopadne mimo tento rozstah by som uz asi nebral. A tiez by mi vo vacsine pripadov vadilo ak by bola vysoka (to nechcem blizsie specifikovat co znamena) a zaroven pri tele.
Pride mi divne sa tak striktne vymedzovat, ze som dievca a chlap musi byt vyssi ako ja alebo som chlap a preto musi byt nizsia. Podla mna sa tak zbytocne clovek obera o moznost byt s osobou, ktora je inak v pohode a ma len tuto "vadu". Ale tak kazdy mame nejake poziadavky.
Dal som si tú námahu a odmeral som sa teraz pre moju a aj pre laurikinu zaujímavosť ...no tak síce stavbárskym metrom som sa odmeral, ale mám so zaokruhlením 174 cm ...či som spokojný s výškou, tak neviem, radšej neriešim, lebo by som to aj tak nevedel napraviť a vyrásť už
@1 sa pytas na ine vysky ako v ankete takze to je vlastne dvojita anketa a vazne ti vobec neviem odpovedat ani na jednu ani druhu otazku ja meriam 184cm priblizne a ci by mala 155 ci 185 mi je uplne fuk
asi stredné 165-175, tiež tam síce patrím, ak sa meter podarí mám 170 a ak nie tak min. 167, resp. inač ráno-inač večer, len cítim sa byť nízka na svoju váhu, treba mi 10 cm narásť
mám dva metre, tak určite by sa ku mne hodilo vyššie dievča... ale menšie si kľudne dvihnem a odnesiem aby sa cítila vysoká... vždy sa mi páčilo keď si kvôli mne brali štekle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ktorú by ste si vybrali?
(ak by žiadna vlastnosť jednej neprevyšovala vlastnosť druhej atď. )
Ale s nižšou by som si vedela požičiavať oblečenie
Pride mi divne sa tak striktne vymedzovat, ze som dievca a chlap musi byt vyssi ako ja alebo som chlap a preto musi byt nizsia. Podla mna sa tak zbytocne clovek obera o moznost byt s osobou, ktora je inak v pohode a ma len tuto "vadu". Ale tak kazdy mame nejake poziadavky.
Vďaka za opýtanie.