@gukol v obchode ho majú za 14Oeur a to je strašne veľa. a tak ho chodím každý deň pozerať a obdivovať. už som si aj zľavu vybavovala
čakám kedy bude mať tá ježica malé, lebo radšej kúpim malinkého ako staršieho čo už je dlhšie v tom obchode a stále mu tam ľudia klopkajú na sklo a podobne.
@klaudiqa9 ja som ho videla v tom obchode a zamilovala som sa, láska na prvý pohľad a ešte keď ho vybrali von, on v tom klbku a dali mu granulku, on ju zacítil, najskôr vystrčil nos, zistil, že to je niečo dobré a potom sa nás už nebál
chcem v budúcnosti psa, ale teraz nemám ani miesto pre neho, keďže bývam v podnájme a ani čas. toto je menej náročné. Láska je láska
Mám psa,kocúra,kraba a hneď ako sa oteplí budem mať 2 achatiny reticulaty(africký šnek) a tiež chcem afrického ježka, ale na nikoho sa neviem nakontaktovať a v Prešove v obchodoch taký nemajú :////
@fleur môžem vedieť v akom meste si v obchode takých ježkov videla? Poprípade nemáš kontakt na nejakého chovateľa???
@gukol môžeš mi napísať na akej burze tých ježkov mali???
hmmm... doma na podhori chovame toho dost (medzi tym kone, kravy, svine, sliepky, husi, ...) a cojaviem co este, ale samozrejme aj psiky, morciatka, macicky, ak by ste si to chceli kuknut, tak kukajte na rancbora.sk, ale cez tyzden som v BB koli skole u starkej a tu ninto ziadne zvieratko, iba rybicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
^^
môj chalan má hada, pavúka, osmáka degu (taká malá činčila napoly s veveričkou a ide kupovať agamu.
a ja veľmi, veľmi túžim po ježkovi ušatom, už len počkať, kým bude mať ježica mladé a bude môj
a strašne túžim po ježkovi
inak, ja chcem ovcu... a stále ju nemám!
čakám kedy bude mať tá ježica malé, lebo radšej kúpim malinkého ako staršieho čo už je dlhšie v tom obchode a stále mu tam ľudia klopkajú na sklo a podobne.
@pubertslatinocelny 2 ...
ale toto nie je normálny ježko čo ho môžeš vidieť večer vonku, toto sú ježkovia z afriky a u nás sa chovajú doma, takže nemajú mať odkiaľ tie parazity
chcem v budúcnosti psa, ale teraz nemám ani miesto pre neho, keďže bývam v podnájme a ani čas. toto je menej náročné. Láska je láska
ale chcem opičku.
..kvak..
U mamky fenku
A chcem hada, pavúka alebo fretku, ale kvoli tomu že som na intri si to nemožem dovoliť lebo to tam nemožme mať a doma by sa o to nemal kto starať.
A ešte som mala morské prasiatko a straku
ale tu by sa mu nepáčilo..........
no na raggamuffina si našetrím............alebo abesínsku.......alebo aspoň britskú bicolor..........
@fleur môžem vedieť v akom meste si v obchode takých ježkov videla? Poprípade nemáš kontakt na nejakého chovateľa???
@gukol môžeš mi napísať na akej burze tých ježkov mali???
po takomto niečom túžim už strašne dlho...
keď som sa s tým zverila mame... povedala len toľko :
"keď budeš ma ť vlastný dom, môžeš tam chovať aj žirafu!"
na tretí pokus
a chcem činčilu
juj
a ešte chameleóna